Články

Co si dát k obědu?

0

Šéfredaktorka Elly


Teplé polévky, které vás zahřejí. Lahodné kuře s máslovou mrkvičkou a jiné skvělé pochoutky z našeho magazínu...

Pondělí 6. února 2017

Bramborová polévka s pórkem

Treska s kořenovou zeleninou

Úterý 7. února 2017

Indická polévka s čočkou

Kuře pečené na mrkvi

Středa 8. února 2017

Poctivý kuřecí vývar

Zelný salát plný barev, vitamínů a chutí

Čtvrtek 9. února 2017

Hustý kuřecí vývar s houbami

Zapečené papriky se sýrem a vejcem

Pátek 10. února 2017

Krémová květáková polévka s mrkví

Snadné palačinky z podmáslí

Tip na víkend

Pomalu pečená kachna na medu

Kuchyňský pomocník tohoto týdne

Parní trouba je výborný pomocník, který vaše jídlo povýší zase o další kousek. Skvěle se v ní peče, ale i dusí a připravuje zelenina či ryby. Domácí chleba z ní bude dokonalý!

Fotogalerie