Články

Co si dát k obědu?

0

Šéfredaktorka Elly


Ještě pořád máme venku a mrazivo a potřebujeme se zahřívat teplými a hutnými polévkami. Navíc nás v úterý čeká svátek všech zamilovaných. Valentýn. Chystáte nějaké speciální menu na tento den?

Pondělí 13. února 2017

Francouzská cibulačka

Těstoviny s tilápií, olivami a rajčaty

Úterý 14. února 2017

Mrkvová polévka se zázvorem

Nadívané křepelky

Valentýnský dezert - Red Velvet - zamilované minidezerty

Středa 15. února 2017

Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Sendvič s krůtím masem

Čtvrtek 16. února 2017

Pho - dokonalá polévka

Dokonale zelený salát

Pátek 17. února 2017

Poctivá zelňačka

Kuřecí kousky v máslové marinádě

Tip na víkend

Vyrazte do restaurace :-) Máme pro vás tip na jednu opravdu dokonalou. Kdo má rád francouzskou kuchyni, tak si užije v La Gare, v Praze. Špičkové jídlo, krásný interiér a milá obsluha.

Kuchyňský pomocník tohoto týdne

Víte jak chutná domácí chléb? Báječně. Stačí už jen to, že koupíte hotovou směs a upečete ji v domácí pekárně. Čerstvý chléb je prostě nej. Budou z něj skvělé svačiny, bude se hodit i k hlavním chodům. Třeba taková čočka nakyselo s domácím chlebem. Mňam!

Dlouholetým domácím pečením máme otestovanou pekárnu ETA Delicca. Má programy na tmavý i toastový chléb, můžete v ní zadělat pouze těsto a upéct si třeba rohlíky, koláče nebo housky v troubě. Poradí si také s problematickým bezlepkovým chlebem a dokonce s domácím džemem!

Fotogalerie