Recepty

Čokoládová hlína pro vaše dezerty

Šéfredaktorka Elly

0

Tenhle recept si určitě uložte. Bude se vám hodit při tvorbě originálních dezertů, které mají vypadat jako hlína v květináči nebo na zahrádce.

Potřebujeme

  • 125 g cukr krupice
  • 125 g mandlová mouka (mleté loupané mandle)
  • 75 g polohrubá mouka
  • 50 g holandské kakao
  • 60 g máslo

Postup


Předehřejte si troubu na 150 °C. Rozpusťte máslo.

Připravený plech si vyložte pečícím papírem.

V míse si smíchejte suché ingredience. Přidejte do nich rozpuštěné máslo.

Promíchejte a pečte 10 - 15 minut, v nižší vrstvě.

Před zdobením a podáváním nechejte vychladnout.

Zdroj: http://www.mykeuken.com