Potřebujeme
- 4 ks (1 balení) Sedlčanský Hermelín s grilovacím kořením
- 500 ml černé pivo
- 2 ks bílá cibule
Postup
Co je třeba k pravému českému grilování? Tak nejprve vložte jedno pivo do lednice. A potom už můžete začít s receptem.
Stačí Vám černé pivo, cibule ze zahrádky a Sedlčanský Hermelín.
Čerstvou cibulku nakrájejte na tenká kolečka a dejte nasucho restovat na tál grilu. Po chvíli restování, změklou cibulku zalijte pozvolna černým pivem a nechte ji zkaramelizovat. Cibulka do sebe natáhne nasládlou chuť piva. Takto připravenou cibulkou můžete poklást každý z hermelínů.
Můžete ale hermelíny podélně rozříznout, proložit je zkaramelizovanou cibulkou a dát zabalené v alobalu na gril a ještě 8 minut grilovat.
A nyní přichází na řadu i to pivo, které jste si dali do lednice. To se totiž k takto připravenému Sedlčanskému Hermelínu hodí nejvíce.