Hermelín s černým pivem a karamelizovanou cibulkou

Šéfredaktorka Elly

0

4 porce

Příprava: 20 minut

Potřebujeme

  • 4 ks (1 balení) Sedlčanský Hermelín s grilovacím kořením
  • 500 ml černé pivo
  • 2 ks bílá cibule

Postup


Co je třeba k pravému českému grilování? Tak nejprve vložte jedno pivo do lednice. A potom už můžete začít s receptem.

Stačí Vám černé pivo, cibule ze zahrádky a Sedlčanský Hermelín.

Čerstvou cibulku nakrájejte na tenká kolečka a dejte nasucho restovat na tál grilu. Po chvíli restování, změklou cibulku zalijte pozvolna černým pivem a nechte ji zkaramelizovat. Cibulka do sebe natáhne nasládlou chuť piva. Takto připravenou cibulkou můžete poklást každý z hermelínů.

Můžete ale hermelíny podélně rozříznout, proložit je zkaramelizovanou cibulkou a dát zabalené v alobalu na gril a ještě 8 minut grilovat.

A nyní přichází na řadu i to pivo, které jste si dali do lednice. To se totiž k takto připravenému Sedlčanskému Hermelínu hodí nejvíce.