
Sendvič s krůtím masem
Skvělý a lehký oběd do práce, do školy nebo na výlet. Vše z perektních, doma připravených surovin!
Potřebujeme
- 2 ks bageta
- 400 g upečené krůtí maso
- 100 g plátková gouda
- 100 g libovolné salátové listy
- 1/2 ks salátová okurka
- 4 lžíce pomazánka nebo tatarská omáčka
- 4 lžíce podle chuti dresink
- další zelenina nebo plátky slaniny, podle chuti
Postup
Ze všeho nejdříve si upečte krůtí maso. Ideální je na pomalý způsob. Recept najdete TADY. Výborné na pečení masa jsou trouby s teplotní sondou. Nastavíte požadovanou teplotu uvnitř masa a to tak zůstane po upečení krásně šťavnaté, upečené tak akorát.
Upéct si můžete také vlastní bagety. Tady se vám budou pro změnu hodit trouby s párou. Kdo si netroufne na vlastní pečivo, postačí bageta kupovaná.
Připravte si všechny potřebné suroviny. Bagety rozkrojte, maso nakrájejte na tenké plátky. Bagety namažte pomazánkou, doplňte ostatní suroviny a zkompletujte celou bagetu.
Výborná svačina nebo lehký oběd, do práce, do školy i na výlet.


