Recepty

Treska s kořenovou zeleninou

Šéfredaktorka Elly

0

Potřebujeme

  • 4 filety treska
  • 2 ks cibule
  • 3 ks mrkev
  • 2 ks petržel
  • 1/2 středně velké bulvy celer
  • podle chuti sůl
  • podle chuti čerstvě umletý pepř
  • podle potřeby olivový olej

Postup


Rybí maso osolíme a opepříme z obou stran. Osmahneme na rozpáleném oleji a dáme stranou, do tepla, aby nevychladlo.
Do výpeku z ryb vsypeme na půlkolečka nakrájenou cibuli a osmahneme do sklovata. Přidáme na velké nudličky nastrouhanou zeleninu, osolíme, opepříme a společně osmahneme doměkka.

Přidáme k rybě, kterou můžeme ještě přidat na pánvičku prohřát.

Tento oběd je hotový za pár minut, chutný a lehký!