Články

Zpěvačka Monika Bagárová jí často a malé porce

0

Šéfredaktorka Elly


Říká se o ni, že je nejhezčí českou zpěvačkou. Vydala desku Shining a několik úspěšných singlů, jako například Never Had nebo Let Me Love You. Oblíbený je také duet Chci s jejím bývalým partnerem Benem Cristovaem, se kterým se seznámila v talentové soutěži Česko Slovensko hledá Superstar. Monika je velmi mladá, v létě oslaví teprve dvaadvacáté narozeniny, ale protože jejím současným přítelem je Američan, tráví hodně času v New Yorku.

Je Vám 21 let a pendlujete mezi Českem a USA. Jakou kuchyni máte nejraději?

Nejraději mám maminčinu kuchyni, kterou si po návratu do Čech vždycky vychutnávám.

Když jste delší dobu v New Yorku, je něco, co Vám z české kuchyně chybí?

V Americe mi chybí chléb a celkově naše pečivo.

Váš přítel je Američan, uvařila jste mu někdy něco českého? A chutnalo mu to?

Vařím mu hlavně kuřecí vývar, který jsem se naučila od maminky a pak pečené kuře s rýží. Taky hodně dušené zeleniny. Je sportovec a občas má záchvaty zdravého stravováni. Což ale neznamená, že spolu v jídle někdy nezhřešíme. (směje se)

Jaké jídlo bylo vaše nejoblíbenější v dětství a jaké teď?

Maminčin masový vývar, řízek a bramborový salát. Na tom se nic nezměnilo.

Hodně mluvíte o tom, jak skvěle vaří Vaše maminka, ale jak jste na tom s vařením vy?

Umím se k postavit ke sporáku ale není to zatím moje top záliba. Mam pár svých rychlých a ověřených receptů, které jsem přebrala právě od svoji maminky.

Velmi Vám to sluší, musíte dávat pozor na to, co a kolik toho jíte?

Mam to ve vlnách, střídají se období, že to vůbec neřeším a pak přijde čas, kdy mám pocit, že bych to měla začít trošičku hlídat, vypustit fastfoody, kterými často řeším stravování při komplikovaných přesunech na koncerty. Je ale fakt, že nepotřebuji jist mnoho, abych se nasytila. Jsem v jídle ten typ - často, ale ne velké množství.

Zdroj fotografií: Instagram Moniky Bagárové

Pro web Pečeně Vařeně: Daniel Maršalík

Fotogalerie