Články

Horoskop na ČERVEN

1

Šéfredaktorka Elly


V červnu nás čekají dva důležité dny - novoluní 5.6. a úplněk 20.6. Na chvíli se u nich zastavíme.

Novoluní ve znamení Blíženců nám pomůže dokončit rozepsané dílo, diplomovou práci, esej, důležitou smlouvu, milostný dopis, deník. Dny kolem novu budou především o komunikaci, o chuti poznávat nové věci, zkoumat nečekané příležitosti, učit se dovednosti. Probudí se v nás zděděné talenty a protože budeme plní touhy předat své objevené nadání dál, budeme přednášet básně své lásce, předvedeme karaoke sousedům ve sprše:), zúčastníme se autorského čtení v útulné kavárničce. Využijme vlivu novoluní na komunikaci a pokud jsme stydliví a máme s projevem na veřejnosti potíže, pokusme se to překonat. Vyberme si určitý způsob vystoupení na veřejnosti, přednášku nebo postačí jen promluva při společném obědu v závodní jídelně. Dobře se připravme na dané téma, prostudujme souvislosti vybrané problematiky a potom v den D ukažme ostatním, že mluvit umíme a hlavně že víme, o čem mluvíme. Dny Blížence totiž přejí také intelektu a učení, vyhledávání aktualit, získávání informací a umění vše zpracovat tak, aby to mělo hlavu a patu.

Ve dnech novu si vychutnáme oranžovou barvu a podpoříme s ní svou přitažlivost, intelekt, přizpůsobivost, komunikační schopnosti. Do barvy pomerančů se oblečme, zapalme svíčku v této barvě nebo si alespoň na ten den pořídíme oranžové kapesníčky a květiny. Na stůl nebo pod polštář si dejme tygří oko či jiný podobně zbarvený kámen. Tuto barvičku využijme i jako nosiče toho dobrého pro naše zdraví - jezme ovoce a zeleninu s oranžovou slupkou nebo dužinou (pomeranče, mandarinky, dýně, různé druhy melounů, karambola, rajčata...), pijme oranžové nesycené a nedochucované nápoje, džusy a ovocné čaje a pokud zvládneme zkusit veřejné vystoupení, můžeme se odměnit i dobrým koktejlem s velkým podílem ovoce a malým procentem alkoholu, třeba Limoncella:).

Bylinky se doporučují čerstvé a v hojné míře, hlavně šalvěj na hlasivky, bazalka a skořice (ta je i na hubnutí).

Blíženci ovlivňují činnost ramen, rukou, plic a průdušek, proto budeme řádně a pravidelně dýchati:) a pokud se rozhodneme začít dělat něco pro zdraví, naučíme se DOBŘE DÝCHAT. Na to je jóga a pilates a jiné cvičební metody a postupy, ale já už dlouho doporučuju dýchání se stromy. Nebojte se, nebudu vás nutit chodit objímat stromy, i když proč ne? Zkuste si to někdy. Nechte doma stud a dospělost a obavu z trapasu a vydejte se někam do ústraní k oblíbenému druhu stromu. A obejměte ho nebo ji (stromici:-D). Je to nepopsatelný pocit. Představte si, že jste brzy ráno u rybníčku, partner chytá rybky - snad sní o té své zlaté - a vy tentokrát nelelkujete a nesvádíte ho (k nepravostem jako je kašlání na prut nebo k obžerství - no na co vy jste hned nemysleli), ale tisknete se k ještě chladné břízce a pomalu její bíločernou kůru zahříváte. Nebo v poledne naopak zchladíte kůži přimknutí k javoru. A co takhle v noci cítit jak do vás proudí energie z kvetoucí a omamně vonící lípy? Ufff, jsem se zasnila...Takže zpět k dýchání se stromy. Protože se nám bude ve dnech kolem 5.června všem dobře komunikovat, bude ve vzduchu poletovat hodně informací a přání a proseb a taky zákazů. Tak aby ve vesmíru nedošlo ke zkomolení našeho přání a aby se někde náhodou nezatoulalo, použijeme stromy jako naše soukromé vysílače. Stoupneme si pod vyhlídnutý stromek a klidně zplna hrdla vykřičíme, co máme na srdci (proto to kloktání, pití i žvýkání šalvěje). Dýcháme při tom zhluboka, pěkně až do bříška nádech, výdech, pak nabereme do plic tolik, že náš hrudník nebude vůbec potřebovat silikonovou výplň či držáčky a pěkně krásně si zařveme. Je to takové 3 v 1 - dýchání, plíce a komunikace. Nooo, když se tak nad tím zamyslím, tady někteří z vás taky můžou mít problémek se styděním. Takže holt někde o samotě nebo při cestě z odpolední:).

Dávejte pozor na ruce, nikam je moc nestrkejte, ale protahujte a dopřejte si jejich ošetření odborníkem. Takže manikúra a třeba i masáž, olejové ošetřující zábaly. Doporučuju začít odkládané učení hudlání na hudební nástroj, kde bude hrát prim vaše dýchání a ruce. Nemusí se jednat zrovna o tubu, ale klidně i piáno a váš zpěv.

Po celé novoluní mysleme na to, že se nám bude DOBŘE MYSLET, tudíž můžeme dodělat a ukončit rozdělané práce, především z oblasti vzdělávání a tvorby, a vymyslet nové cíle a různé úkoly.

Dalším dnem, který bude něčím výjimečný, je úplněk ve Střelci - 20.6

Ten den se pokusme být klidní, vyvarujme se rozepřím a rozvášněným diskuzím, hlavně s lidmi ve znamení Střelce. Mohlo by se stát, že by nás zasáhl jejich šíp a nebyla by to vždycky jen jejich vina, že bychom pak pár dnů kulhali. Dejme si pozor na stehna a boky, spodní část páteře, na nožky a na pohyblivost. Když už budeme mocí mermo hopsat skalami a stepmi, potom mysleme na to, že kamzíci fakt nejsme. Svaly a šlachy opravdu pořádně zahřejme, než je chuděrky podrobíme zkoušce odolnosti. Pozor taky na játra (takže tady ani oranžový drink nic moc parády s organizmem neudělá, a stejně barva střelce je modrá:-D), dále na slinivku, slezinu a žlučník. Jezme tedy pouze odlehčená jídla, nic smaženého a těžkého. Já vím, že zrovna v tyto dny kolem střeleckého úplňku bude ta nezkrotná chuť na pořádnej šnycl:), ale tak si ho prosím aspoň opláchněte pod vodou, tak jako lidi po operaci žlučníku. A bacha na hazard ve všech podobách - skoky a poskoky, ale i sázky a obchody.

Jak už jsem zmínila, můžeme si pomoci k rozvaze a zvládání horké hlavy modrou barvou. A taky ohněm. Ježkovy voči:), nemyslím tím pyrománii:), ale můžeme partnera pozvat na grilování zeleninky a hermelínku a k tomu pár deci modrého pramene, svíčky na stole... Co víc si přát?

No ano, jsou tu i jiné věci, které si můžeme ve Střelci dopřát, abychom zvýšenou citlivost a náchylnost k žárlivosti a závisti rozchodili. Výlet s partnerem. Dovolenou, cestu, let na malé divy:). Prostě využijme ohrožující šípy ku svému prospěchu a nechme se jimi vystřelit někam do daleka i široka...

A teď už k jednotlivým znamením...

První kartou je Spravedlnost a tak si v červnu Berani lehnou, jak si ustlali. Ale protože vím, jak to mají zrozenci tohoto znamení právě se svou upřímností, spravedlností, soudy a rozsudky těžké, uklidním je indickým příslovím: Když se postel rozbije, dá se ležet i na zemi. Pomohlo? A teď už vážně. Berani vědí, že nic nedostanou zadarmo a jsou s tímto vědomím sžití tak důkladně, že se naučili vynášet soudy dle svého nejlepšího svědomí a vědomí.

V červnu se tedy budete, milí Berani, rozhodovat obzvlášť uvážlivě a vaše řešení budou mít podobu vyzrálého a objektivního posouzení a vyhodnocení situace. V každé oblasti života budete vážit, co má a co nemá cenu, svou váhu. V zaměstnání můžete být oceněni, povýšeni - výsledky vaší snahy vám přinesou vážnost. Ve vztazích bude dobré nelámat hned hůl a problémy zvážit na váze Spravedlnosti. Má vztah ještě svou váhu? Problémy se vám bude dařit uhladit. Nevyřízené spory vyřešte, aby se to nějak samo:) o vás bez vás, nemuselo by to být to pravé ořechové. Pokud po vás někdo bude žádat vysvětlení či rozsudek, dočká se moudrého a spravedlivého soudu. Také se můžete setkat s někým v uniformě či úředníkem nebo soudcem - v tom případě můžete čekat, že věci dopadnou dobře a rozsudek bude příznivý. Hodně času budete tento měsíc trávit o samotě - té fyzické i duchovní. Čas bude přát meditacím a poznávání sebe samotných. A zde se přímo nabízí věnovat se učení nového. Klidu soukromí využijete k ujasnění si, co v životě vlastně chcete. Jakou práci, jakého partnera? Co vám přináší radost a co vás zbytečně zlobí? Kde a jak chcete bydlet? Uvědomíte si, jací lidé jste a co ještě chcete dokázat a začnete se kvalifikovaně připravovat na další životní cestu.

Doporučuju: učte se mluvit se svou duší, meditujte, naslouchejte potřeby těla. Nyní je doslova uslyšíte. Loupání v kloubech vás upozorní, že někdy je dobré si i odpočinout. Čínská věštba říká: Prasata a ryby přinášejí štěstí a zdraví. Přestěhujte se k řece. Věřte správnému chování. Věnujte se dětem. Dovolte si být na chvíli dětmi a hrajte si jako před lety, hlavně ty klučičí hrátky jsou vhodné...třeba Honzo vstávej:). Běžte si zaplavat. Dodržujte pitný režim. Starejte se o svůj domov, nehoňte se nyní za penězi. Penízky určitě ještě vyděláte, protože teď budete zdraví a to celkem dost dlouho. Může se vám vrátit do života někdo důležitý, s kým jste nebyli dlouho v kontaktu.

Na co si dát pozor: pokud se vám to právě z určitého důvodu nehodí, tak potom dejte pozor, abyste nechovali. Nejen vlastního potomka, ale třeba abyste si domů nedonesli morče - kluka a za pár dnů vám neběhala po domě jeho miminka. Pokud chystáte oslavu narozenin někoho v rodině, tak se přípravě příkladně věnujte, abyste nezklamali. Opatrujte mláďátka na dvoře i v bytě, starejte se o bylinky. Nebojte se. Budete rádi sami, ale nenechte druhé, aby o vás měli strach, dávejte o sobě vědět.

Milí Býci, nečeká vás lehký měsíc, co si budem zastírat, ale můžete ho zvládnout se ctí. V určité životní situaci vám hrozí nebezpečí. Můžete se pohádat s vedením v práci a přijít o prémie na dovolenou. Ve vztahu to může zaskřípat a váš výbuch připraví půdu pro budoucí problémy, které můžou vést až k rozchodu. Nezamčené dveře auta, otevřená okna v bytě, courání po nocích na odlehlých místech - všude tam si říkáte o případný průšvih. Ale nic není tak horký, jak se to uvaří. A vy jste díky horoskopu připravení a vezmete si k srdci tuto radu: Bojujte, stůjte si za svými názory, obhajujte svá rozhodnutí, ale....vždy si předem dobře rozmyslete, do jaké bitvy se vydáte. Měli byste v ní mít šanci na vítězství. Takže pokud máte lásku, která se na vás hodně zlobí, protože jste zapomněli na výročí seznámení, tady zabojujte romantickou schůzkou pod rozkvetlým kaštanem. Zde vyhrát můžete, dokonce je tu velká pravděpodobnost, že to bude velmi příjemné vítězství. Okýnko u auta ale zamkněte. Tady bych moc nespoléhala na to, že zlodějíčka odradí, že si v sedmém patře také otevřete okno a občas z něj kouknete, jak vesele se tváří vaše vozítko na jeho větrání. Špatné dny nebudou trvat dlouho a nastane konec nepříjemné situace. Berte to jako zkoušku, zda dokážete mít optimistický pohled na svůj život a jestli umíte bít bdělí a ostražití. Čím víc ve vás bude pozitivního, tím dřív budete za vodou.

Doporučuji: Opatrnost. Hlídat si klouby a šlachy, Jste nyní víc než druzí náchylní na to přeceňovat síly. Přesto neodkládejte výzvy, jen zhodnoťte jejich bezpečnost. Cvičte, cvičte, cvičte. Rozvíjejte svůj talent a nadání - hra na hudební nástroj, sport, ruční práce, zapište se do kurzu, vystupujte veřejně, předveďte své schopnosti, staňte se lektory, buďte vedoucími na školách v přírodě, na táborech....Klidně do svého hobby vražte:) i pár zlaťáčků. Pokud půjdete na návštěvu nebo oslavu, přineste pořádný dar, klidně vámi vyrobený. Vrátí se vám to:). Štěstí hledejte u vysokého muže :)

Na co si dát pozor: opatrně u řeky...sjíždění řeky, naklánění na mostě, chytání ryb, tady všude vám hrozí, že utopíte doklady, spadnou vám brýle z nosu, chytnete rýmu. Varování tu mám možná podivné, ale musím ho předat: buďte obezřetní na návštěvě u kamarádů někde na periférii nebo na samotě...Je docela možné, že by se vám život mimo město, za řekou, velmi zalíbil a už by se vám nechtělo vrátit se do paneláčku.

Před vámi stojí nejedno rozhodnutí, které bude doslova osudové. Dejte si klidně na čas, prozkoumejte situaci. dopřejte si dostatek informací. Něco totiž vnímáte zkresleně, někde je klam a iluze. Možná vám někdo něco nalhává, možná se vám ani nechce pátrat po dalších variantách řešení. Je tu únik z reality. Máte toho všeho nějak plný zuby, už jste unavení z neustálé nutnosti rozhodování. Tady ale není proč se trápit. Tento krok bude osudový, ale vždy pozitivní. Netvrdím, že neuroníte žádnou slzičku, ale posunete se kupředu a to ke kladnému pólu. Čekají na vás skutečně osudové změny a je dobré mít situaci pevně ve svých rukou a svými rozhodnutími ji kočírovat. Proto se podívejte na nabídky očima objektivního pozorovatele a vyberte si sami, než to za vás udělá Osud. Přijde člověk, který vás popostrčí vpřed a osudově zasáhne do života. V zaměstnání přijde životní nabídka. V nemoci dojde k pozitivnímu obratu. Soud i úřady se přikloní na vaši stranu, zkoušky zvládnete nad očekávání a dokonce dostanete šanci přednášet. Je ale zapotřebí prozkoumat bez klamu a iluzí a pak už neodkládat.

Doporučuju: Zbavte se koníčků, které vás už nebaví. Zkuste něco úplně nového, moderního, neotřelého. Zbavte se jedů a toxinů. Detoxikujte se zevnitř, očistěte se tak, jak je vám nejmilejší. Já tu vidím pobídku jít na to tentokrát vědecky a novátorsky - poraďte se s odborníkem. Je totiž čas vyčistit se. Zbavte se i jedů v duši. Osvoboďte se od starých křivd a hněvu. Uvidíte, že omládnete doslova a do písmene během několika dnů od zahájení očisty. Nejlepším dnem začátku detoxu je právě novoluní. Poté posilujte. Chovejte se správně, ale neústupně. Podstupte změnu vizáže, uvidíte, jak krásný a reálný jste člověk.

Na co si dát pozor: Jednejte podle pravidel a zákonů, nedodržování by se vám nyní fakt vymstilo. Pozor na špatné skousnutí. Při skřípání zuby můžete i o jeden přijít. Pokud se ráno budíte s trnutím zubů a dásní, může to být tím, že v noci ve spánku řešíte pomluvy a klamy a drtíte je mezi zuby. Mluvte o svých snech, zapisujte si je, nepotlačujte to, co vám chtějí sdělit.

Vaši situaci v měsíci červnu symbolizuje poloha Viselce a Spravedlnost. Můžete si cítit svázáni, nemůžete se pohnout. Máte pocit, že v určité oblasti života jste bezradní, nevidíte východisko. Problémy a nespokojenost v práci ve vás vyvolávají stresy, ty spouští zdravotní neduhy či minimálně únavu a vyčerpání. Ve vztahu se nic moc neděje, je tu stagnace a snad i nuda, nedostatek příležitostí. Život vám přijde osamělý, cítíte se ve vlastní kůži nepohodlně, pochodujete sem tam ve slepé uličce problémů. Nepropadejte beznaději, pokuste se o změnu situace změnou svého postoje a pohledu na stav věcí. Rozkmitejte své tělo a zjistěte, jestli vibrace, které z vás vycházejí, souzní i s okolím a s vašimi zájmy. Pokud ano, jste na dobré cestě, pokud jsou tóny falešné, možná nejdete správným směrem. Zvažte, co je pro vás dobré a přínosné, co má pro vás váhu. Posuďte, která oblast života si zaslouží, abyste tam nyní zabrali. Nespěchejte na sebe, pozastavení má svou hodnotu, protože je důležité pochopit nyní hlavně sebe. Nastavte v sobě pomyslné váhy spravedlnosti a když vám na nich ručička ukáže u bádané oblasti kladnou hodnotu, zasaďte se o vyřešení daných problémů. Karty také ukazují, že můžete být překvapivě povýšeni, odměněni, že se dozvíte nečekaně dobrý rozsudek. Dělejte pouze to, co je správné a morální, ať se nedostanete zbytečně do křížku s uniformou nebo úřady. Dopadlo by to sice dobře, ale proč dráždit?

Doporučuju: využijte nyní vašeho smyslu pro dokonalé načasování, intuice vám napoví, kdy je na co správný čas. Kdy je fajn pohnout se dál. Věnujte se pěstování orchideí nebo alespoň čichejte jejich vůni, můžete si je i vyšít či namalovat, pořiďte si šaty s jejich květy, mají pro vás teď hodnotu symbolu. Ženy Račice - buďte nyní ženské a poslouchejte své ženství, tam je vaše největší síla - v něze a měkkosti, ve vnímavosti. Muži Raci, oceňte na ženě právě tyto vlastnosti a netlačte ji do fyzické síly. K vám patří žena silná laskavostí, soucitem a přemýšlivostí. Pečujte o domácnost, provoňte ji. Poslouchejte hudbu, nechte ji rezonovat místností. Zpívejte si. Zaskotačte si na lanové dráze.

Na co si dát pozor: Neprovokujte, neponoukejte k nepravostem. Nepovzbuzujte známé k činům, které by vám měly ukázat vaši vlastní cestu, tohle vám radost ani výhodu nepřinese. Nedrážděte - ani sebe alergeny, ani býka rudým šátkem. Pozor si dejte na setkání s mladší sestrou. Může to být i sestra někoho z vašich známých - ať nešlápnete vedle, tady opatrně, víte, co jsme si psali výše o šípech :)

Něco jste neudělali dobře, něco je kolem vás nečestného, určité rozhodnutí nebylo v souladu s tím, co jste doopravdy cítili. Na začátku června za to může přijít trest a tato falešná situace bude (někdy i násilně) ukončena. Někdy je to odplata za skutek už dávno promlčený, za něco, o čem už vlastně ani nevíte, že na počátku bylo. V zaměstnání vytáhne zájemce o vaše místo starý prohřešek, ve vztahu se může objevit zapomenutá inkriminující sms, zdraví může ohrozit nezdravá strava kolikou či vředem...Ve studiu se ukáže, že jste učení moc nedali. Možná na vás nic nevyplave, a ani není co, a stejně se situace bude horšit a hrozit zkázou. Je to upozornění, že nejste dost opatrní a obezřetní, že nenasloucháte vnitřnímu hlasu a intuici. Nemusíte se ale stresovat, protože obtížná situace brzy skončí a nastane pozitivní změna. Věci se začnou dávat do pořádku a vy to můžete uspíšit tím, že budete opravdu pozornější a vnímavější. Nastane čas dobrý pro odstranění zlozvyků a závislostí. Zejména při novoluní a po úplňku zkuste zapracovat na ukončení špatných návyků - nezdravá strava, kouření, přemíra alkoholu, ale také i moc práce nebo závislost na majetku a majetnictví. Můžete své přání skoncovat se špatným podpořit rituálem s černou svíčkou, kdy napíšete, od čeho se chcete očistit, a papír spálíte nad svící. Budete-li aktivní, přijde vám do života člověk s finančním zabezpečením, který vám zajistí životní standard. I v práci se může dařit upevnit postavení a prací získat finance pro stabilizaci života. Buďte spravedliví a poctiví i ke svému zdraví a i tady se vše začne zlepšovat, obavy o zdravotní stav začnou slábnout a vy se můžete začít radovat ze života. Nelitujte prostředky a věnujte část financí, času i námahy na to, abyste dali do pořádku své tělíčko - po zdravotní stránce i po stránce vnitřní odolnosti

Doporučuju: smyslnost. Pořiďte si něco třpytivého - šperk, bižuterií, vytvořte si zvonkohru, která bude házet prasátka po vaší terase či bytě. Buďte jako straky, vše třpytící se je dobré a zaslouží si, abyste to nyní měli. Ozdobte si lesklými kamínky poháry, svícny, lampy. Taky doporučuju trávit čas u vody nebo rovnou ve vodě. Obklopte se barvou žlutou jako slunce a oranžovou jako přitažlivost...Poslouchejte intuici, dopřejte si chvíle o samotě, uslyšíte pokyn, co máte právě teď udělat. Důležité je načasování, netlačte na pilu. Držte se důležitého muže, po jeho boku dojdete k úspěchu. To se stane tak, že jej ve správnou dobu podpoříte, v době, kdy ho nebude nikdo poslouchat, vy budete po jeho boku. Pomožte mu sepsat řeč, kterou pronese na svoji obhajobu.

Na co dávat pozor: není vhodná kombinace černá-červená. Necouvejte a neuhýbejte, do čeho se v červnu pustíte, dotáhněte do konce, vytrvejte. Pozor na stravu a alkohol, pečlivě si vybírejte, co strčíte do pusinky a předtím si to umyjte:)

V tomto měsíci se k vám budou nabídky na nové jen hrnout. Ve vztahu se můžete dočkat dokonce žádosti o ruku. Pokud jste sami, potom přijde nabídka na rande. A ne jedna. V zaměstnání dostanete příležitost ukázat, co ve vás je, a přijde výzva na vyšší post. Nebo na novou práci či přivýdělek. Nebojte se dát se do podnikání. Zvyšujte si kvalifikaci, v budoucnu vám náročnější práce zajistí vyšší příjmy a s tím spojenou stabilitu a jistotu. Zapisujte si své myšlenky, určitě dostanete několik skvělých nápadů na zlepšení životního stylu nebo metod a postupů v zaměstnání. Vše později využijete. A vlastně to nebude ani dlouho trvat, hned v červnu se najde příležitost obhájit své názory a prosadit své rozhodnutí. Jakmile se totiž rozhodnete chytit příležitost za pačesy a dát se do nového, přijde někdo další a s ním budete muset svést o danou věc či člověka boj. Máte předem vyhráno, ale musíte si věřit a svůj postoj obhájit. Ne před sebou, ale příbuznými a kolegy. Pokud ještě využijete fikanost, hravost a nadhled, bude to super měsíc.Jedno upozornění vám dát přesto musím: nekousejte do příliš velkého koláče, raději začněte menším. Být hamtyhamty a nacpat si do pusy celý frgál - to byste nemuseli zvládnout bez úhony. Naučte se říkat ne. Jste v právu, přesto buďte i nyní ostražití a na stráži, své si ochráníte. Důležitou zprávu vám přinese pták letící s mořským větrem, uvidíte, co to znamená, až to přijde.

Doporučuju: Uvolněte se. Vše mořské je pro vás teď skvělé. Koupel s mořskou solí, namalujte si s dětmi mandalu s delfíny, na stole by neměly chybět plody moře, třeba tentokrát i ručně vyrobené ty čokoládové :), běžte si zaplavat do vln, třeba i umělých bazénových. Obklopte se barvami mořského pobřeží, prostřete tabuli, která bude evokovat vodní hladinu. A foťte. budete mít na to nyní dobré oko. Budu ráda, když nám svoje fotky pošlete, Budou zachycovat jedinečnou krásu okamžiku. Vím to.

Na co si dát pozor: Pokud už musíte za každou cenu chodit, tak se vydejte se na menší túru, ale pozor na výšlap do kopce, raději si najděte trasu, kde je mírný sestup. Pozor na faleš, i vlastní. Nebuďte divocí a nezkrotní, spíše hraví a uvolnění, přesto nezlomní. Nevyplatí se častá změna názoru a převlíkání kabátu.

Těšte se na krásný měsíc plný citů a neomezených možností. Do romantické lásky přichází vášeň a sexuální přitažlivost. Před vámi jsou nová setkání, schůzky, shledání s lidmi z minulosti. Lidé se k vám přibližují a vy s nimi prožijete nádherné chvíle. Budete si hrát s dětmi, povídat s přáteli, potěšíte rodiče. Pokud jste s někým pohádaní, teď budete mít tu nejlepší možnost se udobřit. Nebudete mít chuť se hádat, ale případné konflikty vyřešíte laskavostí. Odpusťte staré vyřčené kritiky. Dokončíte rozpracované úkoly, završíte jednu kapitolu života a ocitnete se na vrcholu nadšení a sil. Můžete se odměnit za dobře vykonanou práci. Hned za rohem na vás čeká další projekt, ke kterému budete mít i citovou vazbu, na který se už teď těšíte. Bude to takové vaše dítě. U některých doslova malé miminko. Pocítíte vděčnost k tomu, že můžete vést takový život, že máte kolem sebe ty správné lidi a můžete být spokojení. Udělejte pro sebe a blízké ještě něco navíc, pozvěte je na sedánek a potěšte se všichni navzájem milou společností.Nyní vám leží u nohou celý svět. Uvažujte o novém bydlení, kde byste se cítili svobodní. Jste dokonalí:)

Doporučuju: využijte svého sexypealu a udělejte něco romanticko-erotického:), pořiďte polovičce nebo i sobě hračku nebo prádélko, zamluvte noc v hotelu nebo vířivku. Buďte nachystaní na nečekaný dárek. Pokud sázíte na romantiku, napište báseň a milé či milému ji předneste. Jak už jsem uvedla výše, nachystejte pro blízké hostinu. Nemusí jít o žádné lukulské hody, spíš o pohodu. Takže různé jednohubky, fondue, grilování, kde se může zapojit s přípravou každý. Sepište, co budete mít jako občerstvení vy a nechte každého, aby taky něčím přispěl. Společně míchejte, mixujte, vytvářejte nové chutě, Vytvořeným pochoutkám dejte název, který vám navždy bude připomínat rodinnou sešlost. Zapište si je. A bacha, ať se vám do toho nepřiplete rybkarybkarybka jako Deuce Bigalowovi :-D

Na co si dát pozor: Nevzpomínejte na to špatné, nepřipomínejte si letité křivdy, bude to navždy vaší součástí, ale je potřeba to překročit a jít dál s úsměvem, Teď je hezký čas na odpuštění a smíření

ŠTÍR 24.10. - 22.11.

Nyní je čas, abyste si z nabízených možností vybrali jistotu. Penízky si šetřte a vytvářejte si rezervy. V práci si budujte pevné postavení, nevyvádějte hlouposti, zbytečně neriskujte. Zkuste odolat pokušení našetřené finance a získané znalosti a schopnosti vsadit a hrát vabank. I když na druhou stranu sedět s rukama v klíně vám taky nepůjde. Tak abyste ulevili nákupní horečce, pořiďte si něco, čím pomůžete potřebným a sami pocítíte teplo u srdce. Naspořené zlaťáčky užijete, protože můžete natrefit na dobrou obchodní investici, takovou, která bude mít záruku úspěchu. Tady o risk nepůjde, budete jednat s důvěryhodnou osobou. A další důvod proč píšu o stabilitě? Protože nastane chvíle, kdy budete muset opustit do té doby výhodnou situaci. Dítě vyletí z hnízda a osamostatní se, zruší vaše staré pracoviště a budete se muset stěhovat do nové neosobní ratejny...Možná vám už neklape vztah a už z něj mizí poslední nitky přitažlivosti. Prostě budete postaveni před nutnost jít dál, najít nový smysl života a tady bude dobré mít své kořeny, jistoty... Pokud vám v této době přijde do života nový člověk, potom to bude člověk opatrný a pravděpodobně zámožný a stane se pro vás onín nositelem stability a bezpečí. Pokud nikoho takového vedle sebe nemáte, tak ho v červnu můžete najít v sobě:).

Doporučuju: V případě dlouhodobých nemocí, jako je alergie, problémy s klouby, páteří, psychikou doporučuju podívat se i jiným směrem léčby. Neříkám šamani a kočičí drápky, ale homeopatie, bylinky, čínská medicína nebo se naopak přihlaste do programu úplných lékařských novinek. Svědčit vám bude barva lila, fialová, barva královská. Věřte svým snům. Pomalu ale jistě postupujte směrem k jejich splnění, jakmile budete mít zdolánu půlku cesty, už se splní za pomoci Osudu či okolí. Andělů. Velmi fajn je pro vás radostné pískání - na pusu, prsty nebo flétnu. Štěstí najdete za řekou. Ve dnech novoluní si můžete dopřát skvěle připavené vepřové a za úplňku ryby. Tento měsíc budete spíš masožravci, doplňte zeleninou a přílohy obejděte obloukem:). Vínko se sice hodí červené a bílé, ale já přesto půjdu proti té vaší řece a radím vám růžové.

Na co si dát pozor: Jediná věc,na kterou si dát doopravdy pozor - nepřenechávejte lidem kolem své povinnosti, práci, zadané úkoly, nesvěřujte hlídání mazlíčků sousedům, nenajímejte manželce bodyguarda a manželovi sekterářku... Při cestě přes řeku použijte most nebo převozníka - nebroďte se. Kroťte ješitnost.

V červnu se nalaďte do mírnosti a klidu. Vaším heslem ať je kompromis a spolupráce. Zdržte se hádek a rozepří.V každé oblasti života hledejte harmonii a soulad. V práci makejte a dodělávejte, co je potřeba, ale nyní víc než jindy myslete i na odpočinek. Dejte do rovnováhy činnosti a lenošení. Odpočinek může být samozřejmě i aktivní a bude to dokonce i přínosné. Karty říkají, že i ve vztazích by měl zavládnout soulad a souznění, pokud to bude skřípat, vyražte si na výlet, společně odpočívejte. Zdravotní stav by měl být u Střelců fajn, ale právě teď je dobré neusnout na vavřínech a udělat něco pro prevenci a zlepšení stravovacích návyků. Důležitá je pro vás především pravidelnost a kvalita potravin. Oceníte výtvor hodný gurmána a ne hory masa a těstovin. Nabírejte sílu a sbírejte hezké zážitky, protože ve druhé části měsíce bude hůř. Dolehnou na vás výčitky za skutky, které jste kdy provedli a také za věci, ke kterým jste se nerozhoupali. Některým se nebude dobře spát, někteří z vás budou mít noční můry a předtuchy, které nebudou moc veselé. To vše je ale jen odraz vašeho vlastního strachu. Propátrejte ve své duši i mysli, z čeho máte takovou hrůzu a obavám se postavte. Pokud se jim podvolíte, potom můžete až telepaticky svým protihráčům i spoluhráčům natlačit do hlavy průběh a výsledek hry. Mohli byste přijít o dobré postavení v práci i o slibný vztah. A to nemluvím o bolestech hlavy, ztuhlosti páteře a rozostření zraku. Zbavte se pocitu, že jste pouhou obětí. Tady lítost moc nepomůže, lépe se na zkoušky připravte a pak je zvládnete. V pracovní době zaberte a nikdo se na vaše místo nedostane. Udělejte milé gesto, vyznejte lásku a o partnera nepřijdete. Buďte ohledně svých citů upřímní a podaří se vám překlenout díru, která se mezi vámi utvořila. Pokud ne, alespoň budete vědět vy sami, jaké pocity druhý ve vás vzbuzuje a jaké vám naoplátku dává.

Doporučuju: Zlepšete vztah s rodiči. Věnujte se dětem. Hrajte si se svými potomky, ale dejte se klidně i do vedení malých sportovců. Zorganizujte před domem pro děti závody na koloběžkách. Učte je to, to vám jde, co umíte. Sami dovádějte jako děti. Červen by měl být měsíc, kdy se odreagujte právě s dětmi a při dětských činnostech. Naslouchejte dětem, dozvíte se přes ně hodně moudra a také se od plic zasmějete. Vhodná barva pro vás růžová a oranžová a růže a motýlci by měli vonět a poletovat všude. Vyzdobte si balkon papírovými motýly, které vytvoříte s dětmi z barevných papírů. Oblíkněte se jako školáci a vyfoťte se tak, budete mít veselou vzpomínku. Snažte se být hodně venku, protahujte záda. Odpočívejte.

Na co si dát pozor: Na páteř. Nedělejte unáhlená rozhodnutí, tři dny před věci zkoumejte, tři dny po je hodnoťte. Jestliže máte vystoupit na veřejnosti, vše si nachystejte a zkuste svůj proslov před někým z rodiny. Ať máte jistotu, že vám posluchači porozumí. Pozor na výslovnost

Blíží se k vám láska, dny plné citů a někde také poprvé zapláče malinké miminko. Vztahy, které se zdály být už o ničem, můžete láskou a pochopením obnovit a posunout dál. Jde nejen o partnerské vztahy, ale i o věrné přátelství, o vztah se spřízněnou duší. Čeká vás empatie na všech frontách (to je ale spojení protikladů), přijde láskyplné gesto, nabídka. Někdo, možná i vy sami, předvede srdce na dlani. Budete plní pocitů a souznění s okolím a naladíte se na vesmírné vibrace. V červnu dejte na svou intuici, bude velmi silná a dokonce se vám podaří rozšifrovat znamení připlouvající k vám v podobě snů a číslic. V této době budete vyzváni na souboj o místo na slunci. Čekají vás zkoušky, konkurzy, možná svedete bitvu se sokem v lásce. Nemusíte mít obavy, zvítězíte, jen použijte čestné zbraně. Tady se vyplatí zápasit spíše soucitem a láskou než tvrdými náboji. Fér hra - to je vaše motto. Nezapojujte se zbytečně do hádek ostatních, pokud už musíte, buďte spíše smírčím soudcem. Tahanice se sousedy vám radost do života nepřinesou. Na povrch by mohly vyplavat věci dávno zapomenuté a také jedovatá kritika. Radši se věnujte svým koníčkům a zkrášlete si život. Karty také ukazují na možnost stěhování, nového domova, na práci v cizině.

Doporučuji:Květiny, květiny a zase květiny. Ve všech podobách. Růžový olej na lásku, levanduli pod polštář na zklidnění, vonné koupele na podporu smyslů, vůně citrusů na provonění bytu. Nakapte si na krk akrodiziakální vůni růžového dřeva, ambry, mošusu a zvýšíte svou smyslnost. Studujte aromaterapii. Vyrábějte si polštářky plněné bylinkami. Pěstujte okrasné dřeviny a květiny. Věnujte někomu kytici nebo ji věnujte sami sobě. Využijte sílu květin pro radost, krásu i zdraví. Je čas, kdy najdete všude spoustu inspirace a vy nyní máte talent s květinami pracovat na vyšší úrovni. Stejně tak i vaše výživa by měla být plná květů a barev. Plněné květy dýní, artyčoky, čaje s květem lípy, obalované bezinky, na okrasu i pro zdraví do polévky sedmikrásky, vyrábějte si domácí sirupy. Strava - to by mělo být hlavně to, co si nyní sami vypěstujete a vyrobíte.

Na co si dát pozor: na odpor, nebuďte v negaci, neošklivte si na první pohled nehezké, dejte šanci i lidem se vzhledovou vadou, najdete u nich lásku a pochopení. Nebuďte mamonáři, štěstí je v maličkostech a v darech od srdce

V červnu budete zvažovat. Sepisovat seznamy, co udělat a po pár dnech v nich šrtat a upravovat. Budete mít potřebu zhodnotit, co má ve vašem životě ještě své místo jisté a co už je jen jako přívažek. Čeká vás měsíc samého rozhodování. Spousta situací bude volat po rázném řešení, mnoho cestiček se bude větvit do křižovatek a na vás bude určit směr. Vše dobře ohodnoťte, oznámkujte, dejte si s tím práci. pomůže vám už klasické pro a proti, ale opravdu sepsat a druhý den nahlas přečíst. Uvidíte, jak situaci budete potom vnímat. Vemte váhy a s laboratorní přesností rozhodujte, co má váhu a co lítá někde jako Máchalová - ale Anna :). Tady má Máchalová Dorota paradoxně dobrou hmotnost:), protože my používáme váhy jiné než čertíci:)). Dělejte jen věci morální a čestné a podle pracovního a provozního řádu:). Pomluvy a klepy a schovávání se za druhé nebude mít úspěch. Jestliže čekáte na rozsudek úředního nebo soudního jednání, zkoušek či testů, přijde a bude příznivý. Uniformy jsou vám také nakloněny, ale neprovokovat!!! Nespoléhejte na svou bezúhonnost a při cestě z oslavy získaného řidičáku na policisty nezdvihejte žádný z prstů. Budete cítit také silnou potřebu finančně a majetkově se zabezpečit, lidově řečeno škudlit. To je dobré, ale přesto hravější forma šetření bude teď ta lepší. Můžete kápnout na dobrý obchod, mít skvělý podnikatelský nápad. Učte se s penězi hospodařit, ale také je rozmnožovat. Peníze máte nyní proto, abyste s nimi nehazardovali, ale aby vám vydělávaly. A ono to půjde dobře.

Doporučuju: Posilujte ruce - zvedejte třeba naplněné petlahve. Říkejte vždy pravdu, nenalhávejte ani sobě. Nemluvte jako malé dítě, nešišlejte a nerozmazlujte se. Jste už dospělí. Máte nyní dar léčivého doteku, hlaďte svá bolavá místa na těle, pohlaďte i druhé, předávejte energii. Zapojte do vyřešení problémů srdce, nějak ho opomíjíte. Jednáte přes hlavu a duši. Ve snech k vám budou přicházet vize, jaké utajené schopnosti se ve vás skrývají. Věřte jim a vyzkoušejte je. Máte teď skvělou rovnováhu,, takže můžete zvládnout jízdu na čemkoli. S přilbou a chrániči:). Stoupejte, mějte vedle sebe muže, ke kterému můžete vzhlížet, který je "veliký". Dobře vám udělá cesta na jih, okna na jih, slunce v srdci.

Na co si dát pozor: na nečestné chování při cestě za úspěchem, za povýšením, na podlézání, pokud máte vedoucího. Jestliže teď zasijete faleš, v srpnu se vám vrátí zlem několikanásobným. Ale vlastně i spravedlivým. Nesázejte osmičky:)

I vy budete, stejně jako Vodnáři, zvažovat a vážit. Jestli vzít nové zaměstnání, zůstat ve vztahu, bydlet v malém domečku či přistavět, věřit lékaři od základky nebo se svěřit někomu mladému s novými metodami léčby. Jenže vám ani tak nepomůže psát si pro a proti, vy byste si to měli přímo názorně malovat na velkou školní tabuli. Protože vy potřebujete světlo a pořádně na důvody vidět. Zafixovat si je v hlavě. Potom se párkrát na to hezky vyspat a pak se teprve rozhodnete, co je pro vás ještě přínos a co už zbytečná zátěž. Rozvažujte velmi opatrně, nezbavujte se ničeho, co byste mohli v nejbližší době potřebovat. Ona pořádná a z gruntu očista teprve přijde. Augiášův chlév vymetat budeme, to se nebojte. Teď ale byste mohli s odpadky vyhodit i něco potřebného a cenného. Ne každá volba, kterou v červnu uděláte, bude ta správná a rozumná. Když bych to měla hodně zjednodušit, používejte v těchto dnech hlavně šedé mozkové závity, srdci nechte poradní hlas a duši si chraňte. Protože kolem vás našlapuje faleš a podlost, zrada a pomluva. Může vás to kolega za zády špinit a do ucha vám nalhávat nepravdivé informace, můžete se dozvědět pomluvu o příteli či partnerovi. Vše chtějte vidět na vlastní oči, prozkoumat, ověřit si dané informace. Snažte se vidět věci objektivně a nezkresleně. Zrada se bude hodně dotýkat vašich citů. Ani vy se nesnižte k pomluvám a klepům. Rozhodněte se vždy až na základě zpráv několika zdrojů. Nepřijímejte dopředu porážku, protože tady není nikdo vítěz ani poražený, je jen čestnost a lež. Tato situace by vás měla naučit, že je dobré občas přehodnotit motivy lidí v okolí, proč konají jak konají. Lepší dobrý přítel než falešný milenec.

Doporučuju: uspořádejte oslavu, juchejte na narozeninách. Čeká vás něčí významný den, roztočte to. Dozvíte se zde mnoho zajímavého. Dostanete neobvyklý dárek. Věnujte dar, který si dotyčná osoba už dlouho přeje. Přemýšlejte o miminku, navštivte někoho s malým děťátkem. Přineste mu do postýlky ručně vyrobenou hračku, polštářek, deku...Pokud se snažíte otěhotnět, pak je ta správná doba. Zprávu o budoucím potomkovi v rodině přijměte s radostí, dítě bude štěstím. Pořiďte si malého zvířecího miláčka. Zaměřte se na získání síly, duchovní ale i fyzické. Je dobré posilovat a otužovat se

Na co si dát pozor: choďte včas. Říkejte si o věci či odpovědi včas. Vypracujte svěřený úkol včas. Nedochvilnost se teď nevyplácí. Obklopte se lidmi se stejnými názory, sílu najdete v jednotě ne v protivenství. Pozor na lidi a situace s odlišnými postoji, budou vás vyčerpávat. Nepřetvařujte se.

Krásné dny
Martina

Máte zájem o horoskop na míru právě vám? Zajímá vás odpověď na důležitou životní otázku? Naše kartářka Martina vám ráda poradí. Napište jí na mail gilmorka66@seznam.cz

Fotogalerie

  1. Vladana Videcká

    SUPER,pěkné počteníčko.