Testování: Odšťavňovač ETA Vital Press

0

Šéfredaktorka Elly


Váháte jaký si vybrat odšťavnovač? Máme pro vás výsledky testování, které prováděla redakce spřáteleného magazínu Žena-in.cz.

V letním počasí byla ovocná šťáva skvělé osvěžení. Díky nové technologii, byla chuť vylisované šťávy opravdu intenzivní a výborná.

ovocna

Nakoupili jsme si za necelých 150 Kč toto ovoce:

  • 1 ananas
  • 5 jablek
  • 3 pomeranče
  • 1 grep
  • 1 nashi hruška

ovocna

Veškeré ovoce jsme nakrájeli na čtvrtiny, abychom jej jednoduše vkládali do odšťavňovače. Odpadu v levé části přístroje jsme měli opravdu málo a čištění zabralo pár minut.

bil

ovocna

Šťávy jsme z tohoto množství ovoce měli přesně 2 litry a kombinace chutnala všem. Ani sladké, ani kyselé a nejvýrazněji se projevila chuť grepu.

vysledek

A jaký je váš oblíbený recept z čerstvého ovoce?


Jaký je tento odšťavňovač?

Zachovává maximum vitamínů, živin a intenzity chutí z ovoce a zeleniny. Elegantní pomalý odšťavňovač Vital Press díky nízkootáčkové Spiralpress technologii zachovává téměř 100% živin, vitamínů a chuti.

odšťavňovač

Dokonalé odšťavnění ovoce, zeleniny i čerstvých bylinek vytvoří plné a osvěžující chutě šťávy. Je vybaven dvěma nerezovými sítky pro různé druhy surovin, které zajišťují maximální výtěžnost ovoce a zeleniny a vy si tak můžete připravit dokonalou šťávu z pohodlí domova kdykoliv budete mít chuť.

Nízkootáčková Spiralpress technologie

Nízkootáčková spirálová technologie je skvělá především proto, že šnek uvnitř odšťavňovače pomalu mění suroviny na dřeň, která je směrem dolů více rozmělňována a tlačena na nerezové sítko. Působením tlaku se tak z ovoce a zeleniny získává hutná šťáva. Ta si zachovává maximum svých vitamínů, pro tělo důležitých živin a především také svoji chuť.

2 sítka

Maximální výtěžnost zajišťují 2 sítka z nerezové oceli, která jsou určena pro různé druhy surovin – sítko s menšími mikro-otvory je určeno pro přípravu osvěžujících džusů a sirupů z dužnatého ovoce a bylinek. Skvěle odšťavní bobulové plody ze zahrádky jako je třebarybíz. Naopak na tvrdší ovoce a zeleninu je určeno sítko s většími mikro-otvory.

Bezpečná a jednoduchá obsluha

odšťavňovačOdšťavňovač je vyroben zvysoce odolného a kvalitního materiálu, který je zdravotně nezávadný a velmi jednoduchý na údržbu. Vital Press má dva plnící otvory, díky nimž je zpracování rychlejší a v případě použití více surovin, je promíchání chutí rovnoměrnější. 2 menší otvory plní i funkci bezpečnostní. Čerstvou šťávu si tak může připravit i dítě, aniž byste se museli bát, že si ublíží.

Díky modernímudotykovému ovládánípřístroje se světelnou signalizací provozu máte přehled o chodu odšťavňovače. Zátka s funkcíDripStop zabraňuje odkapávání. Odšťavňování můžete kdykoliv přerušit a spustit zpětný chod motoru, pokud je například v odšťavňovacím prostoru mnoho surovin. Sítka po použití snadno opláchnete s použitím čistícího kartáčku. Všechny části kromě pohonné jednotky navíc můžete umývat v myčce.

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky na motor.

Více informací zde http://eshop.eta.cz/

Fotogalerie