Články

Horoskop od 15. do 21. srpna 2016

0

Šéfredaktorka Elly


Ač se to po přečtení jednotlivých horoskopů pro daná znamení nebude na první pohled zdát, všechny spojuje pro tento týden jedno: uniforma.

Takže všichni ti uniformovaní, stejnokrojovaní i v dresu či kroji navlečení budou v popředí. Důležitá bude odbornost, povinnost, zodpovědnost. Uznání se dočkají nejen tito morálně zdatní a uvědomělí, ale také výborní milenci. Jednání povedeme se syny, bratry, úředníky.

Kladné stránky jako energičnost, rozhodnost, disciplína vyrovnají ty záporné jako tvrdohlavost či nepřizpůsobivost a umíněnost. Takže narovnat záda, vypnout prsa,břicho zastrčit a vykročit rázně :).

Týden bude celkem hej, až asi na ten úplněk, ale co už s ním, že? :-)

Udělejte si radost a kupte si něco na sebe, zapište se do nějakého sportování a taky s pohybem začněte, členství nestačí. Prostě si udělejte radost a měla by jít přes vaše tělo :).

Do domu k vám přijde návštěva a přinést by měla optimismus a radost. Přijdou děti nebo můžete vyrazit vy za nimi a udělejte jim veselé překvapení. Movitosti i nemovitosti vám přihrají užitek a pokud chcete podnikat, popřemýšlejte o rodinné firmě. Potěšte se milou společností, protože budete potřebovat rodinné zázemí a podporu blízkých a kamarádů. Určitý citový vztah má totiž na kahánku a bude pomalu končit, příchylnost bude vyhasínat a vy si uvědomíte, že naklánět k druhému se můžete hodně dlouho... Pokud ale on nestojí pevně naproti vám, přijde v náklonu bod, kdy padnete a natlučete si nosánek.

A s láskou na chvíli zmizí i váš někdy dobře maskovaný optimismus. Na pořadu dne budou chmury a mráčky na čele a dokonce si v tom budete na vás velmi nezvykle lebedit. Je to asi právě dané tím, že jednou za čas si musíte dopřát to potěšení ukázat, že nejste tak silní, jak po vás ostatní chtějí. Že ta vaše častá strohost a odměřenost, někdy i jedovatost, je pouze vaše obrana proti neustálým uhýbáním.

Neradi jdete proti pravidlům a morálce a když jste do toho tlačeni, jednáte a vystupujete jako tvrďáci. No a tento týden si dovolíte ukázat, že ne vždycky jimi jste. Všechno to bude mít původ právě ve ztracených citech. Pokud láska přece jen bude, potom utajená a dělaná pod pláštíkem tmy. Na co se těšíte, to se asi nepovede nebo ne na 100%. Znáte i lepší dny ....

Radost vám v tomto týdnu udělají synové, někde mladší milenci:). Studium finančnictví, porada odborníka přes peníze - to přinese optimismus, že se zas naplní peněženky. Vlastně každé sebevzdělávání, zdokonalování, kurzy, školení budou jednou finančně ohodnoceny. Pokud vám kamarád nabídne obchod, neváhejte. Jen jako zálohu nedávejte svůj domov.

Myslete na zabezpečení obydlí, pojistka a zamykání by měl být základ. K tomu přidávejte další jistoty, jako venkovní okenice a když klíč pod rohožku, tak pod rohožku a falešný kámen :). Pozor si dejte na pohybový aparát, zkuste posilovat svaly a vnitřně kosti a klouby. Mohlo by dojít k životním změnám, nejen co se vašeho těla týká, ale i bezpečí a stability rodiny. Možná něco nebo někdo odjede, aby něco nebo někdo přijel.

Snad máte nyní pocit, že vás opouští něco stálého a neměnného, ale s novým by měl přijít do vašeho života závan aktivity a živočišnosti. Nuda vám nyní škodí, jestli máte k ní nakročeno, vydejte se na cesty. Nemusí to být kilometry daleko, stačí se třeba projít jen po městě a zahrát si hru na auta - kdo najde nejvíc rozdílných typů a značek, barev... Vaše výlety by měly být spojeny s dopravními prostředky, tedy i výstavy, návštěvy vrakovišť, závodů. Co je komu libo.

U některých Býků je možné, že odejde někdo hodně daleko a na hodně dlouho...

Čeká vás krásný týden, alespoň podle karet. Tak snad ho tak budete prožívat doopravdy. Potěšení s mladými muži - syny, bratry, kamarády, milenci. Složíte zkoušky z ekonomie a ze všech oborů, které souvisí s penězi. Velmi šťastné pocity vám přinesou chvíle nad knihou i nad probíráním vzpomínkových předmětů. Můžete si je poskládat, ať v nich nemáte binec a zároveň si užít optimistickou nostalgii :).

Všechny úřední soudní i školní věci dotáhnete do velmi příznivého konce, pokud na nich aspoň malinko zamakáte. I lékařská vyšetření přinesou dobré výsledky. S ničím moc dlouho neváhejte, neotálejte s rozhodováním, máte teď na to rozhodnout vše ke spokojenosti. Dokonce byste mohli získat nějaké korunky navíc, když se poradíte s odborníkem nebo správně zvoleným úředníkem.

Znáte to, takové to přesouvání peněz a zmuchlání půjček do jedné, přídavky...Sakra nemůžu si vzpomenout, jak se to jmenuje:). Máte šanci získat víc toho, co právě potřebujete nebo po čem toužíte. A to nemyslím jen peníze, ale přírůstky jakéhokoli druhu. Nebojte se být odvážní a jít si za svým. Pevné zdraví vám zajišťuje, že si výhru všeho druhu užijete.

A co vám ještě udělá v tyto dny radost? Návštěvy, oslavy, setkání a dárečky - věnované i obdržené.

Dny, které máte před sebou, budou takový mišmaš. Podle nátury a momentálního rozpoložení. Děti budou otravné a unavené a vyčerpané a to samé se jim podaří udělat i s vámi. Jestli hlídáte neteřinky a synovečky, vnučky a vnoučky na prázdninách, připravte si energetický koktejl. Bez toho to nedáte :).

Pohlídejte si svá přání a sny, nápady a zlepšováky, někdo si na ně brousí zuby. V širší rodině zavládne na pár okamžiků smutek, je tam nenaslouchání a nepochopení, ale když budete chtít, tohle se dá lehko překonat. Stačí koupit lahvinku vermutu a dát karty a u toho nenásilnou řeč. Buďte v té věci optimisty, radost ze života přenesete i na rodinné škarohlídy. I nemoc bude mít lehčí průběh, když se budete na svět smát. Kde bude určitě fajn, to je pevná láska a trvalá pouta a svazky.

Takže když si budete zoufat, vyražte za dlouhodobými věrnými kamarády, pozvěte svou lásku na výlet, klidně šéfovi kývněte na služebku...Zaručí vám stálou práci a pevnou smlouvu.

Veďte rozhovory, diskutujte, vyjadřujte své pocity - to vám parádně půjde a získáte plus body:)

Chystáte-li se oslavovat, potom si pište, že budete obdarováni. A to nejen hmotnými dary, ale i nějakým dobrodružným balíčkem. Třeba letem v balonu. Budete si návštěvy a hodování velmi užívat a přímo se v tom rochnit.

Co se ale lásky týká, tam to není tak, jak jste si v těchto dnech přáli a představovali. Malovali jste si to jinak, než to nakonec dopadne. Nebude zle, ale stejně to nesplní vaše očekávání.

Obchody půjdou dobře, dokonce získáte nečekaně víc, než se na první pohled zdálo. Zdravíčko se dává taky do pořádku a tak předpokládáte, že vámi milovaná osoba si toho všimne a náležitě vás odmění. Jenže tady to nejde tak jednoduše, je toho najednou moc a udělat rozhodnutí vaši polovičku stresuje. Tak si zatím nechá vše a tím vás vlastně ve vašich očích ošidí.

Do cesty se vám postaví překážky a vyvolají stres a smutek. Můžete pocítit něco jak strach, ale ten se vám nebude chtít přiznat, tak to budete maskovat naivitou a vykulenýma očima údivu. Dejte si trochu pozor, tohle ale na lidi kolem vás fungovat nebude. Tak jak budete podvádět vy je, budou podvádět v citech i oni vás. A tím nemyslím jen vaši nejbližší rodinu, spíš širší okolí.

Chystají se k vám celkem hezké dny a bylo by škoda o ně přijít :). Někdo pochválí vaše tělo a vy budete najednou plní energie a síly a začnete se ještě víc vylepšovat a zhezčovat. A tak, jak budete zkrášlovat svůj zevnějšek, tak stejně budete dbát i o bydlení a i tady se bude ozývat samá chvála. Váš dům bude váš hrad a vy se postaráte o to, aby se vám tam bydlelo krásně i bezpečně.

Dobré rady se vám dostane od starší zkušené ženy - matky, babičky, sestry, kamarádky a třeba i kartářky či léčitelky. Ženy si budou tento týden oporou a komunikace s nimi vás obohatí a povzbudí. Dozvíte se hodně pozitivního a diskuze s nimi vám pomůže se přenést i přes případné smutné zprávy.

Možná se dozvíte něco na první pohled nepříznivého, ale to bude jen žblunknutí, jakmile dojdou vlnky až ke břehu, bude zase radost a štěstí ve vašem životě. Věřte, že cokoli nepříjemného vám někdo řekne nebo napíše, bude to mít jen malý dosah a za chvíli to přejde.

Nedejte na drby. Pokud vás znenadání přepadne nemoc, tak rychle odejde a nic po ní nezůstane.

Láska a nadšení, optimismus a radost, zdraví a hodně pozitivních zpráv. Najdete opravdové štěstí ve stálých citech blízké osoby. Jestli máte rozdělané nějaké zásnuby a namlouvání, tak vám to vyjde a už si můžete mnout ruce :). Je tam náklonnost a příchylnost.

Pak tu vidím setkání s váženým mužem - snad dokonce soudcem či lékařem, který vám bude velmi nápomocný a vyřeší, co se už nějaký čas táhne. Ať už se jedná o dědictví nebo vleklý zdravotní problém. Tady je prostě nutné dozvědět se výsledek, udělat rozhodnutí. Nejde přehlížet, že se musíte postavit k danému problému čelem a energicky.

Vaše soukromé záležitosti, něco, co chcete udržet jen za zdmi svého obýváčku nebo uvnitř své duše, nebudou ještě dořešeny. Ještě tomu dejte čas, ne moc dlouho, jde o dny, maximálně týdny. Ještě to není zralé a chce to trpělivost. Řekla bych, že plánujete návštěvu či oslavu a tady plány nechte ještě se usadit. Chce to ještě dopilovat. Jo a jestli chcete někomu udělat radost a koupit mu dárek, potom by měl být určený pouze jemu a být osobní, aby doopravdy potěšil

ŠTÍR 24.10. - 22.11.

Děláte si velké naděje na schůzku a setkání. Toužíte jít na rande a sdružovat se. Díváte se po krásném a chcete, aby i váš život byl umělecké dílo. Dáte teď hodně na zevnějšek, na vnější úpravu. Dejte pozor, ať nenarazíte. jste ješitnost sama:).

Domníváte se, že věčné diskuze a pobývání na rušných přelidněných místech zaplácnou samotu vaší duše. Ale toto nejsou správné myšlenky, váš život nyní nenajde v prázdných rozhovorech naplnění. Pokuste se to občas vyvážit několika slovy s lidmi, kteří vás něčím obohatí. Skutečně obohatí. Některé štírky čekají finanční ztráty, dokonce tak veliké, že by se to muselo řešit úřední cestou. Ty ostatní možná opustí naděje a odejde energie a elán. Právě proto byste měli být s lidmi, kteří vás nabijí energií a potravou pro mozek.

Potřebujete spíš než krásu pro oko krásu pro duši. Zjednodušeně bych to řekla tak, že se vám vyplatí pobývat s lidmi čestnými a morálně stabilními. Neobdivujte nevěru a to ani u těch nejkrásnějších, jednou by vám právě tato nevěra mohla ublížit. V práci či škole nebo ve sportování se chystá změna, rychlá a náhlá a bude kolem toho menší bouře. Nějak se mi do toho zamotala žena...No jak jinak :). a taky těhotenství :)

Smutné zprávy o finanční situaci. Čekejte negativní informace, přinesou změny, které budou podporovat starší muže, ale vás nějak nechají ve štychu. Zatím. Nebojte se, i vás nakonec odmění, že se změně přizpůsobíte.

Chvilkový pláč ohledně synů či vnuků, mladých mužů. I milenců. Je tam nedorozumění a málo komunikace. Chybí vám.

Kdo se hlásil na školu ekonomického charakteru nebo tam dělá zkoušky, dejte si bacha a raději se ještě líp připravte.

Radost vám udělá láska. Když dáte na své city a prozkoumáte pocity, budete se moci radovat. Teď byste se měli rozhodovat na základě lásky. Klidně se stěhujte, měňte práci, vzhled, náhled na život - vše ve jménu lásky k bližním vám přinese optimismus a veliké štěstí. Rozhodnout by vám mohla pomoci i nenadálá únava.

Strádat budete, protože vám chybí někdo či něco, k čemu máte silné pouto. Spoustu smutku si děláte sami, dáte na hlavu, ale ne na srdce.

Někde číhá i nemoc na děti, nenechte je trápit se doma jen na čajích, tady bude dobré zajít k lékaři. Co tu ještě vidím, to je žárlivost a chuť TO vracet. No jo, když vy nemůžete být vedle milovaných, potom žárlíte na ty, kteří tam jsou. Zkuste změnu.

Do domu přijde dárek, třeba v podobě návštěvy milých lidí a hlavně dětí. Také je tu vidět obdarování vašeho tělíčka, takže se protáhněte a zkrášlete, udělejte krásný byteček vaší duši.

Čeká vás příjemná situace, jistý téměř bezpracný poklad týkající se vaší rodiny a jejího zabezpečení. Můžete zdědit dokonce dům nebo pozemek. Prostě čekejte hezké překvápko.

Starších mužů se dotknou změny a to celkem nečekané, ale hodně pozitivní. Chlapi nad 40 rozkvetou a budou hýřit optimismem. A proč ne? Bude se jim dařit, na co sáhnou, to se povede. Ze změn nemusíte mít vůbec obavy. Hrozí vám (nejen mužům ale i ženám) velmi dobrý sex, uznání za dobré postelové výkony a dokonce i některých hodně rozdováděných i výměna sexuální partnerky či partnera. Tady malá brzda v podobě obav z lehčích sexuálních nemocí, tak si vše nejprve zkontrolujte.

Je tu šance na uzdravení, ale určitě ne alkoholem. To nenenene. Alkohol nyní nebrat. A kdo se jen válí v posteli a lenoší, to není ten správný Kozorožec a tak se ho naděje na to pozitivní ani netýká. Tak šup šup a začít makat. Tedy v tomto případě šup šup nebránit se změnám.

Naděje a láska, krása a umění, přátelství a hezké city. Užívejte si estetických zážitků, zajděte si do divadla, na koncert. Sníte o pevné a nádherné lásce a máte velikou šanci ji i mít. Není tady ale místo na nevěru. Někteří z vás se ale sami nevěry už delší čas dopouští, nebo se stali obětí nevěry a nyní se snaží to vracet. Žárlivost a závist přichází k vám do bytu, do intimního prostoru. Kdo z vás je nevěrný a nečestný, ten to ví a také ví, že v jeho duši je faleš a podlost.

Ve vašem soukromí je něco špatně, osobní problémy řešíte skrýváním a neupřímností. Schválně zamlouváte podstatné problémy v rodině a ve vztahu k partnerovi, snažíte se odvádět pozornost na jiné věci a lidi. Tajnosti a přetvářka. Vy ostatní, kteří máte před prahem zameteno, budete asi řešit něco nepříjemného ohledně soukromí. Jako by vám někdo odcizil vaše útočiště. Nechce se vám starat se jen o sebe. Možná se budete cítit opuštění, budou se před vás stavět překážky. Vše se potáhne jako smrad :), bude se zdržovat a protahovat.

A do toho ještě ona žárlivost - z obou stran. Ale nebojte se. Vše dobře dopadne. Je tu optimismus a chuť pokračovat. Zjistíte, že možná jste občas sami, ale díky své čestnosti můžete svobodně létat. Samota vás posílí a křídla vás udrží :). Zejména ženy budou za svou věrnost lidem i myšlenkám oceněny přívalem štěstí.

Vše nové - nová svoboda, nové nápady, nová přání - to vše má šanci přinést velký užitek. Získáte-li odvahu začít někde nově, přijde bohatství, výhra, vítězství. Čím dřív uskutečníte svůj sen, tím líp pro vás. Ať si klidně vaše okolí myslí, že jste naivisté, pusťte se do růžového života a uvidíte ten příval zdraví a energie.

A teď jak to nejlíp napsat? Vy se těšíte a doufáte, očekáváte a sníte. Jste trpěliví a nechcete trhat ovoce nezralé. Jenže ne vždy jsou trpělivost jen samé růže, někdy se stane, že se vydáte na zahradu a když kuchnete konečně do melounu, je uvnitř už shnilý. Zkuste někdy poslechnout ono doufání a těšení včas a nenechte to sklouznout do pochybností a nejistoty.

Ach ta vaše hlava! Ta by někdy zasloužila. Heleďte se, asi takhle. Když o něčem sníte dva měsíce, je to dobrý sen, jasný? Tam pochybnosti nemají místo. Některé z vás se rozhodují o těhotenství, počkejte si, až přijde chvíle, kdy se do toho nenacpe právě ona vaše nejistota.

Máte před sebou dny, kdy se necháte snadno oklamat kecama chytráků, jste nekritičtí k druhým, hlavně ženy by mohly být snadno terčem zlodějů myšlenek i peněz. Tak si to radši SVÉ PŘÁNÍ užijte pro sebe, než vás někdo obere. O čem sníte, to si kupte a co chcete prožít, to si zorganizujte.

Vaše myšlenky jsou správné, vaše argumenty trefné. Nyní si nechte poradit, ale rozhodujte se sami za sebe.

Krásné dny
Martina

Máte zájem o horoskop na míru právě vám? Zajímá vás odpověď na důležitou životní otázku? Naše kartářka Martina vám ráda poradí. Napište jí na mail gilmorka66@seznam.cz

Fotogalerie