Články

Horoskop od 10. do 16. října 2016

0

Šéfredaktorka Elly


Protože jsem měla hezké ohlasy na minulý horoskop, kde jsem jistým způsobem pomocí karet objektivizovala vaši současnou situaci a lehce naznačila co a jak dál by mohlo, kdyby...., tak tento nový udělám podobně. Jen to asi trochu víc hodím do láskova a vztahova. Vlastně bych to mohla tentokrát věnovat citům, pocitům a náklonnosti. Takže to bude tak, že se mrknu, z čeho u vás ve vztahu vycházíme a kam by se to mělo naklonit. A vy s tím můžete nesouhlasit, ale to je tak všechno, co můžete dělat :)

Šťastná čísla 31,24

No moji milí....nevím nevím. Myslím si užijete poleženíčka, ale jestli to bude to, na co se těšíte, to vám fakt nezaručuju. Protože tu je lehárko v postýlce, které může znamenat nejen mírný moribundus, ale v souvislosti se vztahy a city je to jednoznačně sex. Jenže nám tu ona zahálka a erotická relaxace směřuje do něčeho ne moc růžového. Ono pelešení:) by mohlo být nevěrou a vás by to uvrhlo po chvílích euforie do delších chvil smutku, odtažitosti, osamělosti. Vztah, který není zdravý, vás nejenže nepotěší na furt, ale dokonce vám může i ublížit. Sami sobě se vzdálíte a budete se cítit odstrčení a ochuzení. Ten výklad můžeme i otočit, tak si dejte v těchto dnech majzla, aby vás někdo o partnera neoloupil. No a při náhodném sexu nepouštějte šrajtofli z ruky a nesvlékejte drahé kousky oblečení, včetně šperků a brýlí:)

Šťastná čísla 10,19

Vy se někam se svými city chcete odstěhovat. Kolem lásky je dost cestování, příjezdů a odjezdů a to nejen fyzických ale i duchovních. Myslím, že řada z vás se pomalu se vztahem loučí a balí kufry. Snad dáváte své lásce ještě šanci a chystáte se vyrazit na relax pobyt, plánujete výlet třeba za ochutnávkou burčáku. Pokud chcete zabojovat,, zkuste nějaký pochod v noci, protože tma by vám mohla nějakým způsobem nahrát. Upřímně ale moc radosti ve vztazích nevidím a u některých z vás tu jsou dokonce citové ztráty a ukončení některých partnerství - citových nebo třeba obchodních či studijních nebo pracovních.

Šťastná čísla 29,16

Zdá se mi to nebo ne? Jste uvězněni ve svých myšlenkách a touhách a ještě chvilku tak zůstanete. Cítíte se opuštění a nepochopení. Jste solitéry, které nikdo teď nemůže zcela pochopit. Vlastně se nechápete ani vy. Moc si přejete čistou a nefalšovanou lásku, bez nevěr a žárlivosti. Kolem sebe ji ale nikde nevidíte a to už delší dobu a tak ani nevíte, jak taková krása vypadá. Pomalu se vám obraz romantické lásky, kde není potřeba se přetvařovat a na něco si hrát, vytrácí i z vaší paměti a duše. Přesto si myslím, že by stačilo jen si urovnat myšlenky a pak už dát hlavě na chvíli pokoj. Lépe by bylo jednat srdcem než rozumem. Protože hlavinka vás teď spíš klame než pomáhá. Moc se těšíte, doufáte a když pak osudný okamžik lásky přijde, mozek vás zradí - lekne se, začne pochybovat, těkat sem tam a rozumovat:)

Šťastná čísla 31,2

Sex, sex, sex, erotika, erotika, erotika. Erotické hračky, pomůcky, filmy - to vše bude hrát u vás tento týden prim. Nebo by aspoň mělo. A jít by mělo především o ženy. Vidím tu návštěvy a zábavu a pokud partner žádný kloudný není k mání, zalezte si někde do svého koutku a udělejte si radost. Právě od toho jsou ty knihy a hračky a filmečky. A kdo není na autoero, tak proč si nezaflirtovat někde na schůzce - třeba rodičovské? Všude žijí lidé a všude mají lidé chuť se trochu nabudit a našponovat. A ještě jedno slovo k tomuto tématu - ženy budou v tyto dny obzvlášť krásné a uhrančivé a muži velmi dobrými milovníky. Jen ne, bohužel, vždy zrovna ti vaši :). Co jediné Raky omlouvá, že nenastoupí do vláčku radostné energie? Krátká nemoc, která některé položí do pelíšku malinko odlišným způsobem, než by si představovali.

Šťastná čísla 22,4

Jste skvělí milenci. Ano čtete to správně. MILENCI. Takže nejen doma, ale i v přírodě:). Nejen v HPP, ale i na VPP:). A nyní bych dokonce podle karet soudila, že ten vedlejšík vám vyhovuje víc. Snad byste schůzky s tím vedlejšíkem zvládli i častěji a úžeji:). Ve vašem veřejně přiznaném vztahu je totiž právě teď jistá úřednost, neosobnost, snad i trochu podezírání a někde i oprávněného. Vy jste se k tomu postavili jako voják, vše s disciplínou ustojíte, srovnáte a postupně ovládnete. Přesto tu máte i do budoucna tajná rande, utajené schůzky, přátelské vazby ne zrovna na veřejnost tahané. No a kdo nechce a nebude randit, toho čekají návštěvy, debaty, rozhovory, setkání s lidmi na schůzích i jinde, pohovory. Vše byste měli podbarvit city a citlivostí, raději než neústupností, odborností a touhou v debatě vyhrát...To asi ty volby :) :)

Šťastná čísla 27,18

Vám Venuše přeje. Právě se vám podařilo doslova vydupat, vybojovat, vyorat něco citově úžasnýho. Je to vše pro vás až překvapivě krásné. No a protože emoce jsou velmi různorodé a protože vás čeká nabídka na přípitek z mnoha pohárů, vypíšu jen ty, co mě napadají a ty ostatní si prostě vychutnáte už vy sami. Tak může přijít radost z miminka, z nového přírůstku do rodiny v podobě zvířátka. Splníte si přání, která se vás citově mile dotýkají. Je tu šance na novou svobodu - i v podobě veselého rozvodu. Prostě samé příjemné pocitové chvíle, budete se tetelit a rochnit v nich jako malé dítě. A je na vás, které to budou, a co si z nich odnesete :)

Šťastná čísla 12,13

U vás to bude především láska, která přichází v páru. Láska k dětem, dceři a synovi. Láska k mladým lidem, kterým můžete radou pomáhat. Láska dvou mladých lidí. Láska nově milenecká. No ale taky vztah muž - mladá milenka, žena - mladší milenec. Tento týden u vás bude především o vztazích k mladším lidem (do 40 let). Můžete jim šéfovat, motivovat je, nebo taky je milovat. Další význam karet je tento: učit se o lásce, poznávat, co je ve vztahu důležité a podstatné a naučit se s láskou odpočívat, vychutnávat si daný okamžik, nepospíchat, nehonit se, nestárnout zbytečně rychle. Cvičit, udržovat si tělo a omladit si duši i celou tělesnou schránku. Aby byla připravená pro mladíka či mladici a abyste stačili svým dětem. Třeba :)

ŠTÍR 24.10. - 22.11.

Šťastná čísla 22,10

Chcete lásku? Tak si pro ni dojeďte nebo dojděte. Záleží na vzdálenosti a taky na tom, zda ještě vůbec umíte chodit. Protože v kartách vidím, že bez vozidla či kola ani ránu. Stojíte mi tu ve výkladu jako vojáci na stráži - hrdí a zodpovědní, ti jediní, kteří mohou spasit svět:). Jsou ve vás velké ambice, velká chuť se předvést, ukázat svou sílu a schopnosti. Toto ocení každý. Méně je to ale chvályhodné ve vztahu. Nebuďte tak upjatí, nebojte se, že se projevem citů shodíte nebo nedej bože ztrapníte. V lásce můžete zůstat čestní a rovní a morální, i když vyjevíte, co cítíte. Je zvláštní, že k nevěře nezaujímáte takový zodpovědný a nekompromisní postoj:). Tak bych to asi uzavřela takto: Cestování nebo nákup něčeho s koly (pochybuju, že si koupíte příští týden letadlo, ale zas na druhou stranu třeba dráček, létající, proč ne, že?) vám může přihrát hezké chvíle. Odhoďte masku a řekněte, co cítíte a nezahrávejte si s nevěrou. Máte to nějak naopak - nevěra vám nedělá takový problém jako otevření srdíčka.

Šťastná čísla 21,29

Vám bude nejlíp doma, v soukromí. Potřebujete si uspořádat myšlenky a život. Nějak se vám to nyní přeskupilo, kde bylo dříve prázdnoí, tam je nějak přeplněno a naopak ti, kteří si doteď často posteskli, že jim chybí osobní prostor, mají ho najednou ažaž. Teď vás to doma ještě i baví, možná vás doma drží nemoc, možná jiné okolnosti, ale jak už jsem psala, využíváte tento čas pro sebe. Zkuste si udělat i doma radost. Potěšte se něčím příjemným, knihou, dobrým jídlem, filmem...Protože jak se budete dlouho zavírat před okolím, časem se uzavře i vaše srdce a duše. Něco by nemuselo být v pořádku a z intimního osobního prostoru by se mohlo stát soukromé domácí vězení. Toto byste lehce mohli přenést i do vztahů a je zbytečné stát se vnitřně opuštěným a osamělým člověkem. Pusťte k sobě lidi a pustíte k sobě lásku :)

Šťastná čísla 9,10

Poslední dobou samé nečekané změny. U některých proběhly dokonce velmi rychle a bouřlivě a nezůstal po nich kámen na kameni. Vše jde najednou jinak a přesto kupodivu to jde a dokonce někde i dál:). Mnozí z vás právě do období změn vstupují a řekla bych, že se všech Kozorohů bude týkat pohyb - cestování, stěhování, sportování, škatulata hejbejte se na pracovišti. I ve vztazích by se to mělo rozpohybovat, někdo bude balit kufry sobě, někdo partnerovi, někdo dětem... Váš milostný život může být v těchto dnech samý převrat. Změny se týkají i dětí a dalších citově angažovaných lidí ve vašem životě. Vůbec se nebojte, vnímejte tyto změny pozitivně a věřte, že už se blíží zlatý poklad. Jakmile pochopíte, že štěstí a lásku a radost získáte poctivou prací na vztazích a nejen na nich, najdete doslova něco úžasně nevídaného. Máte k tomu super nakročeno, nepokažte si to laxním přístupem, byla by to věru škoda :)

Šťastná čísla 8,24

Mno, takže tady to rozdělím na dvě části. Ta první se týká především Vodnářek žen (v malé míře i mužů, vy víte, kterých), které baží po společnosti mladých mužů. Vidím tu milence do 40 let, umí to s čísly, je to věčný student, stále v pohybu, stále nad něčím novým dumá a bádá. Tak takového chtějí ženy ulovit. A to proto, že se jim zdá, že jim bylo něco citového kdysi dávno ukradeno a ony si to teď můžou prostě a jednoduše někde jinde vzít. Notabene když se jim to nabízí. Nevěru, Vodnáři milí, omlouváte vyčerpáním a nutností dobít baterky. Dále taky láskou, ale ať se dívám, jak se dívám, já tady lásku nevidím. Spíš pokrytectví, nechuť sundat škrabošku a ukázat skutečně svou duši i srdce. Je tu žárlivost a velká závist a zároveň malá sebeúcta, tajnosti a chuť mít, co ti druzí, zvítězit nad někým. Jsou tu také pomluvy. Takže ta první nevěrná část Vodnářů v těchto dnech nic moc, i když schůzky budou a dokonce fyzicky můžou být hezké. Druhá, věrná část Vodnářů si vyrazí na setkání s přáteli, na pracovní pohovor s někým milým a pohodovým. Budete o lásce mluvit s kamarády, hlavně s těmi, co jsou přes city machři. Nestyďte se a svěřte se i někomu, s kým nejste denně v kontaktu, ale komu přesto nějak vnitřně věříte. Potřebujete, aby vám konečně někdo řekl pár upřímných slov a vy mohli oplatit stejnou mincí. Nenalhávejte si, že je vše v pořádku tam, kde cítíte drhnutí. Pozor na citové ztráty a energetické upíry.

Šťastná čísla 19,20

Zdržujete se teď dost doma, cítíte se tam v bezpečí a víte, že byste měli stejný pocit dodat i všem ostatním členům rodiny. Staráte se konečně o své tělo, protože ve zdravém těle zdravý duch sídlí. Mákněte na zabezpečení pohybového aparátu, abyste potom při milostných hrátkách nějak blbě sebou neškubli a neměli na delší dobu utrum. Co vám radí karty? Pojistěte si svou lásku, ať je k partnerovi, dětem, milenci, přátelům...Neberte city druhých jako samozřejmost a važte si každého milostného slůvka. A když o něj zrovna od té osoby nestojíte, nelitujte námahy a hezky mu vysvětlete svůj momentální postoj. Odmítnutí ale předem dobře zvažte, někteří z vás si doslova šlapou po štěstí. Láska vám nemusí vonět na první nádech. Vezměte miminko a jeho první hovínka a jaká láska se z něj vyklube:). Někteří z vás pocítí v tomto týdnu citové ztráty, někteří si za ně svou nerozhodností a nechutí na vztazích pracovat budou moct sami. Vše se ale dá ještě zvrátit, pokud uděláte pro svou lásku překvapení. Něčím ji udivte, připravte noční jízdu a pobyt v malém penzionku, jako zamlada :). A ještě jedno upozornění - pozor na své domy a byty, zabezpečte si je.

Krásné dny
Martina

Máte zájem o horoskop na míru právě vám? Zajímá vás odpověď na důležitou životní otázku? Naše kartářka Martina vám ráda poradí. Napište jí na mailgilmorka66@seznam.cz

Fotogalerie