Články

Nákup zdarma každý den

0

Šéfredaktorka Elly


Jedinečnou akci včera odstartovaly prodejny Euronics. Sháníte dárek na Vánoce, dosloužil vám nějaký spotřebič, zařizujete kuchyni nebo už vám nestačí stará televize? Teď je ten správný čas zabrousit na eshop euronics.cz nebo do prodejen Euronics. Od 1. listopadu až do 24. prosince tady totiž chodí Ježíšek :-) Nevěříte?

Ale je to pravda. Každý den bude totiž vybrán jeden šťastlivec, který obdrží poukázku na druhý nákup zdarma. A to ve stejné výši v jaké byl jeho zaregistrovaný výherní nákup. Abyste se soutěže mohli zúčastnit, musít svůj nákup zaregistrovat na webu darky.euronics.cz.

Chcete o akci vědět více? Mrknout se, kdo vyhrál? Nebo vás zajímají podrobná pravidla? Klikněte SEM.

Nabídka je to více než lákavá. Stačí počítat. Koupíte si televizi, vyhrajete a k televizi přidáte třeba ještě nový notebook. Nebo kvalitní parní troubu. Koupíte si nového kuchyňského robota a po výhře k němu přidáte perfektní myčku na nádobí. Vymyslet a nakoupit si můžete cokoliv. Jen pamatujte, že čím vyšší nákup, tím vyšší výhra.

A nezapomeňte nákup ZAREGISTROVAT!

Loučíme se a běžíme na nákup. Dosluhuje nám totiž starý notebook. A taky fotoaparát. Myčka už taky nemyje jako dříve :-)

Fotogalerie