Články

Horoskop od 19. do 25. prosince 2016

0

Šéfredaktorka Elly

Podumala jsem, jak napsat horoskop v období, kdy se na nás řítí lavina předpovědí z různých pohledů. Jak prožijeme Vánoce a Nový rok i nový rok, jak cvičit, co dělat a nedělat a tak myslím, že jsme už dostatečně obeznámení s tím, co nás čeká a nemine. A tak jsem ten svůj horoskop pojala pocitově a láskově.

Jak se budeme cítit v předvánočních dnech a jak s námi budou mlátit emoce o Vánocích. A jako bonus krátkou větu o tom, co k nám může pociťovat náš partner, či jiná osůbka, na kterou si právě myslíme. Jestli jich máte víc, tak když jsou ty Vánoce a byli jste po celý rok zlatí (mnozí :-D), můžete si napsat o citovou kartičku na toho vašeho chlapa či ženskou a to tak, že PRVNÍ SLOVO BUDE LÁSKA, DRUHÉ KŘESTNÍ JMÉNO DANÉ OSOBY, TŘETÍ SLOVO BUDE VAŠE KŘESTNÍ JMÉNO (protože fb je plné přezdívek, kamufláží a nastrčených fotek mimin či odrostlejších dětiček a to pak zavádí) a toto pište až do 23.12. na mail. Všem, co návod dodrží, odpovím, jaké že city chová k vám protějšek.

A teď už k horoskopu na týden od 19.12. (den ukončení a začátků a citů, takže bacha, ať něco neskončí, jakmile to začne) do 25.12. (city a cestování a hranice, takže se rozjedete na návštěvy a někdo překročí hranice - ve vyznání citů :-) ?)

V tomto týdnu, na který se všichni nedočkavostí třeseme, budou Berani zažívat moc hezké pocity. Je tu stabilita, úspěch, finanční zabezpečení. To přináší i možnost udělat si pohodlí, vychutnávat plody života a především si dopřát lásku. A té budete mít, Beránci, přehršel. Hlavně té rodinné. Ale i jiné druhy si přijdou na své - láska partnerská, láska duchovní, láska fyzická. Zvládnete všechny oblasti lásky skloubit do velmi příjemného prožívání.

Takže dětem koupíte vychytrale stavebnici Merkur či podobnou, která je žroutem času v tom kladném slova smyslu, zavřete se v pokoji s partnerem či filmem či hračkou a uděláte si romantickou chvilku. Můžete cokoli a vše vám půjde. Můžete se i nafotit či nahrát. Klidně jak v negližé sledujete něco lechtivého a pak to poslat jako vánoční dárek. Komu - to už nechám na vás. Dělejte si radost maličkostmi, každý den něco. A protože k dobrému poležení patří i bytelná postel, prostor a něco hezkého, karta pro vás znamená i zařizování bydlení a investice do domu.

City jeho/jí k vám: Touží po upřímném rozhovoru s vámi, ale je svázán strachy a obavami. Chce se před vámi "svléknout", vyznat své city, ale nedosáhne si na zip na zádech. Jestli vám za to stojí, pomozte mu a začněte. Pokud nikoho nemáte, pak se zablokovanost pocitů a citů týká vás, nebylo by od věci svěřit se odborníkovi, aby vám pomohl překonat strach ze sdílení intimností a upřímnosti.

Vyšla pro vás karta, která je za jistých okolností vnímána jako karta Karmy. Někteří z vás tedy už splnili svůj úkol a budou si užívat radost z vysvobození nebo se rovnou budou cítit vedeni začít něco nového. Všem ale bude řečeno něco, co jim pomůže překonat nepříjemné situace, nespokojenost se životem a ukončit vleklé spory. Komu tedy nevoní jeho vztahy, můžou je v těchto dnech ukončit a to celkem bezbolestně. No a kdo prožívá krizi, může být zažehnána, prádlo vyžehleno.

Máte před sebou dny vysvobození, dojednání a vyřešení osobních i úředních záležitostí a je čas pohnout se dál, někam nově. Meditujte. Přijde pozitivní objasňující zpráva.

City jeho/jí k vám: Váš protějšek se ještě zcela neodpoutal od předchozích vztahů. Nemusí jít pouze o parnerské vztahy, někdy je připoutám k rodičům, k odrostlým dětem. Dejte mu šanci udělat si v srdci i duši místo pro další emoce a pro lásku k vám. Jeďte jen vy dva někam, kde se mu bude líbit, splňte jeho přání, dělejte mu radost, aby vaše láska vytlačila přebytky už nepotřebného. Pokud spolu teprve začínáte, možná byste mohli jít příkladem a před jeho očima se rozloučit s upomínkami na předchozí vztahy.

V těchto dnech budete opečovávat svou duši. Budete ji krmit novými vědomostmi, zkušenostmi, budete sbírat rady a náměty a budete je prozkoumávat. Vše, co budete potřebovat pro svůj další duchovní růst, budete umět správně rozpoznat a velmi dobře si to uložíte do duše, srdce i hlavy. Půjde vám hlavně o pocity svobody. Pochopíte, že čím víc víte, tím víc využíváte všechny linie života. Čím zkušenější jste, tím víc do rovnováhy dáte duchovno, fyzično, materiálno a emočno. A hlavně si právě teď začnete tykat se svobodou ducha. Čím víc se budete zajímat, tím víc se dozvíte, budete znát, budete svobodnější a šťastnější. Budete volní a sví. Nebraňte se pohovoru s odboníkem, neodmítejte rady a pomoc.

City jeho/jí k vám: Partner bude pravděpodobně od vás vzdálen. Možná bude "odjet" někam na služebku, možná musí pečovat o rodiče. Je ale také možné, že se nevídáte tak často, jak by on chtěl. Je tu karta Odloučení a tak může přijít kratší nemoc, která vás na chvíli oddělí, nebo dojde k odloučení delšímu...

I vy, stejně jako Blíženci, půjdete duchovně nahoru. Vánoce pro vás znamenají víc, než pro ostatní lidi v rodině. Toužíte po klidu a harmonii a v těchto dnech byste mohli dojít k poznání, že harmonie není jen o tom trávit s blízkými 24 hodin denně, ale také ve vzájemně poskytnuté svobodě. Aby se mohl každý volně rozvíjet a abyste si potom mohli předávat své poznatky a nové zkušenosti. Abyste se podporovali ve svobodném růstu vašich duší.

Vztahy jsou o důvěře a v tomto týdnu byste mohli být v tomto smyslu vyškoleni. Měli byste si najít čas přezkoumat své názory, vámi vytýčená pravidla, zda vaše metody a zákony jsou spravedliné a moudré. Zda jednoho nepovyšujete na úkor druhého. Zda příliš netlačíte na pilu. Dařit se vám bude v kolektivu duchovně smýšlejících lidí, kde byste mohli diskutovat a svou duši za pomoci druhých dostat hodně nahoru. Stejně jako Blíženci, ani vy se nezříkejte poradců, terapeutů a jiných odborníků.

City jeho/jí k vám: Chemie. Není co dodat. Mezi vámi a partnerem je třaskavina - takže napětí čili napnelismus :). Jaký, který, čí - to už je vaše věc, my vám pod pokličku koukat nebudem. Jisté je, že partner je k vám velmi silně přitahován, nezneužívejte toho.

U vás půjde tak trochu o osobní problémy. Vaše uzavřenost před okolím. Možná pouze po emoční stránce, možná se ale někomu ani nebude chtít vylézat z bytu, do práce nebo se nepožene z práce domů. Tato nepohodlnost vlastní duše bude způsobena otázkami, na které zatím neznáte odpověď, nebo spíš nechcete znát.

Váš partner se najednou může začít jinak chovat, má jiné zájmy, jiné chutě, něco se změnilo a vy tápete, co je za tím. U některých se jedná o změny v chování dětí, problémy ve škole, se vztahy s vrstevníky, prarodiči i s vámi. Možná by nebylo od věci popřemýšlet, zda jen nekopírují vaše chování nebo neupozorňují na to, že je doma něco špatně.

Pokud se cítíte nedobře a chtěli byste to změnit, začít byste měli u sebe. Pravdivě si přiznat, co způsobilo změny nálad a chování lidí kolem vás, zda někoho nedržíte příliš zkrátka a zda někde zas až moc nepovolujete otěže. A do toho zkoumání zahrňte samosebou i sebe:). Cítíte se mnozí izolovaně a frustrovaně a měli byste nyní nastartovat život. A ruku na srdce - vy víte s kým a jak, ale jste velmi pohodlní a chováte se jak přestárlí lvi - lpíte na své smečce a nechcete ji nikomu předat. Tak ji radši jako slepí staří lvi zavedete do pasti. Někdy se vyplatí předat otěže dalšímu - nechat si poradit, předat zodpovědnost za určité úkoly, netáhnout vše jen sám a se stále stejnou partou.

City jeho/jí k vám: Vašemu pratnerovi chybí vaše hravost, chybí mu to, co bylo na začátku - ta lehkost, společné chvilky plné smíchu, mladický elán a chuť dělat si ze sebe legraci. Nebuďte tak vážní a pracovití a jediní ti moudří a spravedliví - prostě si občas hrejte a klidně i prohrajte. Boj o fant je někdy tak vzrušující.

Vám půjde především o pocity spravedlnosti a moudrosti, váženosti a úcty. Budete poměřovat, zda jste ušli ten správný kus cesty, budete vážit, co má ve vašem životě svou váhu, co už je přežité. A vezmete to vážení šmahem - vztahy, práci, koníčky, přátele... Budete nyní morální autoritou, kdokoli se vás zeptá, dobře mu poradíte, budete mít dar objektivity - hlavně u těch druhých :), Někteří vezmete spravedlnost do vlastních rukou a nastolíte nové, rovnější pořádky, uspořádáte si život tak, aby byl poctivější i k vašim osobním potřebám.

City jeho/jí k vám: Je tu výzva, aby vám věřil, aby jeho postoj k vám byl pevný, že vy ho nezklamete. Ale je tu také upozornění, že jste přece jen něčím jeho důvěru malinko nahlodali. Přesto vám i nadále chce plně důvěřovat. Jeho city jsou tedy nyní o důvěře. Pokud partnera nemáte, pak máte zcela věřit svým instinktům - ty vás nyní povedou i s pomocí andělů tím správným směrem. V cíli bude ten pravý protějšek.

Budete mít nutkání se zastavit nebo alespoň zpomalit. Budete prahnout po vzdělání, po nových informacích. Možná budete víc času sami než ve společnosti, ale to vám nyní nebude vůbec vadit. Protože samotu využijete k sebepoznávání, k osobnímu růstu. Budete zdokonalovat své schopnosti. Budete hledat, kde je uplatnit. Popřemýšlíte, co od života chcete, co čekáte. Zjistíte, jaký by měl být váš partner, jaká práce vás potěší. Budete prozkoumávat své možnosti a obsah svého nitra. Samota bude pro vás teď přínosná, meditujte, učte se víc soustředit.

City jeho/jí k vám: Partner či partnerka mají nevyřešené problémy s rodiči či bývalou rodinou. Jejich vztahy jsou tímto zablokovány a nemohou plně užívat slasti lásky. Někdy je to upozornění na to, že i když vám odpustili nevěru či jiné velké zakopnutí, podvědomě se bližšímu vztahu od té doby brání. Měli byste jim pomoci zbavit se zátěže minulosti, ujistit je, že špatné prožitky se nemusí opakovat.

ŠTÍR 24.10. - 22.11.

Stejné pocity jako u Blíženců, s dovolením to sem nakopíruju, protože nevím, proč jinými slovy opisovat stejnou situaci. V těchto dnech budete opečovávat svou duši. Budete ji krmit novými vědomostmi, zkušenostmi, budete sbírat rady a náměty a budete je prozkoumávat. Vše, co budete potřebovat pro svůj další duchovní růst, budete umět správně rozpoznat a velmi dobře si to uložíte do duše, srdce i hlavy. Půjde vám hlavně o pocity svobody. Pochopíte, že čím víc víte, tím víc využíváte všechny linie života. Čím zkušenější jste, tím víc do rovnováhy dáte duchovno, fyzično, materiálno a emočno. A hlavně si právě teď začnete tykat se svobodou ducha. Čím víc se budete zajímat, tím víc se dozvíte, budete znát, budete svobodnější a šťastnější. Budete volní a sví. Nebraňte se pohovoru s odboníkem, neodmítejte rady a pomoc.

City jeho/jí k vám: Někteří protějškové Štírů přemýšlí o tom, že by se měli osvobodit. Jejich život je vedle vás spoutaný. Jsou omezováni třeba prací, někdy nemocí, ale je také možné, že je držíte v kleštích momentálně vy. Nemusí to být záměrné, občas se stane, že vás spoutá moc práce nebo nachlazení, vleklé problémy a váš partner na to reaguje také blokem či izolací.

V oblasti emocí máte zaručený úspěch. Přijdou k vám nabídky na něco pozitivního, krásného a citového. I koupě punče vás nějak citově obohatí:-). Ne nezlehčuju to, každou příležitost na hezké chvilky využijte a střádejte si příjemné prožitky.To tomto týdnu se budete umět radovat i z maličkostí. Teď ale máte před sebou veliké city a vřelá objetí. Vše vás bude těšit a život vás bude bavit. Nevím, co víc si cucat z prstu. Prostě máte jednu z nejvlídnějších a nejhezčích karet a tak bude moc dobře a dál....to už je na vás.

City jeho/jí k vám: Váš partner se podceňuje, nemá zdravý respekt ke svým potřebám. Je nerozhodný a nevěří si, potřebuje často podržet. Nenaučil se mít rád a jeho city k vám také podceňuje. Neumí se pochopit, neumí si připustit, že ho milujete a že on je schopen někoho přitahovat.

Budete se radovat ze své aktivity a práce a také budete jásat nad každým splněným úkolem. Protože si uvědomujete, že poctivou prací, vzděláváním a zvyšováním kvalifikace pokládáte základy novému a lepšímu ve vašem životě. V tyto dny bude dobré ukázat, že jste schopní dělat i něco víc než se po vás žádá. Že na sobě makáte - po stránce intelektu, učení, aktivity, ale i z hlediska fyzičky a upevňování zdraví. I ve vztazích se máte něčemu přiučit a harmonii a radost do společného života vnese společný projekt či koníček nebo společná tvorba. Třeba pečení nebo zdobení slavnostního stolu.

City jeho/jí k vám: Jeho či její city k vám jsou skutečné, romantické. Nic nepředstírá, když vás miluje, není co řešit:), když vás nesnáší, bacha na hrnce a pokličky a na nádobí po babičce. Nyní by ale měla celkem trvale převládat silná náklonnost k vám.

Chcete všechno hned teď. Máte plno myšlenek,běhají vám v hlavě sem a tam, jsou jak vítr. Jenže u některých vytvoří v hlavě vír, nenechají kámen na kameni, někde k tomu zahouká meluzína a to je tak všechno. Bylo by dobré se zklidnit, neplout proti proudu, nevyčnívat, nepředbíhat.

Pozor na rychle vyřčená slova, někdy nejdou vzít zpátky. Někteří byste se mohli ocitnout ve velmi chladných vodách konfliktů a nedorozumění. Jestliže i přes varování půjdete proti všem, nevyhnete se asi konfrontaci. Ta vás má naučit, že si máte stát za svým a svůj názor si (pokud bude správný) obhájíte i bez své tradiční party za zády. Stanete se bojovníkem za své myšlenky a takoví ne vždy jsou pochopení ve své době či rodině:)

City jeho/jí k vám: Partnerovi se na vás něco poslední dobou nelíbí, něco ho irituje a vytáčí. Možná se vám s tím svěřil, někdo třeba otálí, nechce věc uspěchat. Jisté ale je, že by se mohl partner začít chovat ostražitě a obezřetně. Asi vás bude víc pozorovat. Sami víte, zda má důvod nebo to jsou chiméry, ale život to otravuje tak či tak.

Pocity, které by mohly ve vás v těchto dnech převažovat, jsou kladné. Jak ale píšu...mohly by. Mám pro vás kartu Mág - a to je příležitost, šance, číslo 1. Numero uno. Máte prostředky finanční i časové, fyzické i duševní. Můžete začít něco nového nebo to staré uchopit nově:). Můžete si dovolit i jistá riskantnější a nečekaná řešení. Nápadů na to budete mít dost.

Budete plní síly a propojí se ve vás všechny živly, energie ženská i mužská a to by v tom byl čert, abyste neotevřeli bránu nových začátků. Co vám půjde nejlépe? Řešení problémů. Tak toho využijte. Nebojte se nového vztahu, nové práce, nového postoje k životu. Je vlastně i jedno, jakým směrem teď vykročíte, důležité je nestát a nežít plochý a beztvarý život.

City jeho/jí k vám: Partner se cítí veden k tomu, aby udělal milostné gesto. Cítí k vám silnou přitažlivost a nechce si nechat uniknout šanci na vztah s vámi. Jen nějak neví, jak vlastně na to, jak se projevit tak, abyste pochopili. Možná by nebylo na škodu využít tuto informaci a vyjít trošku vstříc.

Krásné sváteční dny přeje
Martina

Máte zájem o horoskop na míru právě vám? Zajímá vás odpověď na důležitou životní otázku? Naše kartářka Martina vám ráda poradí. Napište jí na mail gilmorka66@seznam.cz

Fotogalerie