Články

Horoskop od 23. do 29. ledna 2017

0

Šéfredaktorka Elly


Po krátké pauze se k vám vracíme s našimi horoskopy. Opět je pro nás sestavuje skvělá kartářka. Kontakt na ni, s možností individuálních horoskopů, najdete na konci horoskopů.

Milí Berani, i když právě teď nehýříte nadšením a radostí a cítíte, že potřebujete dobít baterky, dnešní týden vám přinese dostatek nové energie k dokončení všech vašich projektů. Pokud jste pár věcí schovali do šuplíku a nenašli jste zatím impuls k jejich dokončení, právě teď nastal pro vás ten správný čas. Vaše vnitřní já se usmívá, protože právě vy máte rádi dokončenou práci a čistý stůl. Za to, že vybraný úkol dokončíte se odměňte, protože každá pochvala a odměna vás bude dvojnásobně těšit. Vždyť vy sami jste si dokázali, že jste schopni udělat cokoli, pokud se pro něco opravdově rozhodnete. .

Zdraví: V tomto týdnu věnujte pozornost centru energie ve vašem těle a tím jsou ledviny. Nezapomeňte, že ledviny jsou párový orgán a kromě dostatečného pitného režimu a čistícího čaje, jim velmi prospívá harmonie ve vztazích.

Vztahy: Snažte se v každém vztahu, který prožíváte dát do pořádku dávání a přijímání. Možná partnerovi dáváte víc, než jste schopni přijímat a proto vaše vztahy nejsou v souladu s vašimi představami . Zkuste méně očekávat a začněte alespoň v tomto týdnu myslet více na sebe.

Pro všechny býky mám skvělou zprávu. V průběhu tohoto týdne jim doslova prší energie z vesmíru. Nedejte si tuto pozitivní vlnu narušit žádným negativním našeptavačem, ani kdyby to byl váš vnitřní hlas. Všechno, co potřebujete, je vám právě teď k dispozici. Uvědomte si, že každý den vám přináší mnoho darů, a pokud je stále ještě nevidíte, rozhlédněte se důkladněji kolem sebe. Uvědomte si, že kolem vás i ve vás je krása. Jste pozoruhodní v mnoha ohledech, proto se v tomto týdnu zaměřte na svou sílu, která je právě pro vás býky tak příznačná. Uvědomte si, že po celý tento týden jste silnými bytostmi a svou sílu posíláte do všech pozitivních vlastností, které máte, a do situací, které prožíváte.

Zdraví: Celý týden dělejte jen to, co je v naprostém souladu s vaší myslí a s vašim vnímáním dobra. Pokud se necháte přemluvit k tomu, o čem nejste vnitřně přesvědčeni, že je dobré, vaše síla se obrátí proti vám samotným. Trpí tím vaše játra , protože se rozzlobíte sami na sebe a to vaší býčí síle rozhodně neprospěje.

Vztahy: I když cítíte vlastní sílu a vše se vám daří, v milostném životě naopak trochu uberte plyn. Pokud chcete někoho získat, uplatňujte víc sílu svého srdce, než urputnost své mysli. Všem zadaným býkům doporučuji přehodnotit zaběhlé zvyky partnerského soužití a překvapit partnera, či partnerku něčím novým, a příjemným protože právě tento týden je k tomu ideální kostalace vašich planet a vaše snaha překvapit, bude korunována úspěchem.

Blíženci mají v tomto týdnu tak trochu stagnační období. Není dobré se právě teď pouštět do velkých změn. Vaše postavení planet připomíná křižovatku , kterou se chystáte projet. Ve své velké rychlosti jste zatím jen přibrzdili ale pozor, opravdu na vás svítí jasně červené světlo.. Nezbývá vám nic jiného než se na chvilku zastavit a zhluboka se nadechnout. Zůstaňte chvíli v naprostém klidu, s vydechnutím dejte nohu dolů z plynu a rozhlédněte se. Život má přesně takové tempo, jaké mu dáváte. Hvězdy vám tento týden radí, zpomalte, a vnímejte více život kolem sebe, dokud je čas.

Zdraví: Tento týden se zaměřte na vaše plíce. Naše plíce jsou spojeny s vnitřním pocitem dostatečného životního prostoru. Nádech a výdech v sobě zahrnuje schopnost brát a dávat. Všimněte si, zda nám ostatní dovolují svobodně dýchat a žít. Ujasněte si, zda právě vy, dostáváte dostatek životního prostoru ke své realizaci. Zpomalte i ve svém dýchání. Hluboký, a pomalý nádech a výdech vám přinese vnitřní mír.

Vztahy: Tento týden se vyhněte všem unáhleným rozhodnutím a závěrům. Odložte složitá rozhodnutí, na dny příští, i přesto, že váš partner, vás už delší dobu štve a začíná vám být jasné, že váš vztah dospěl do konečného rozhodnutí.

Raky čeká v příštích dnech konečně klidný a příjemný relax. Všechny vyhrocené situace se stáhly do pozadí a život se tak trochu uklidnil. Konečně vám došlo, jak moc je přijemné a vzrušující těšit se z přítomného okamžiku..Dejte si tento týden za úkol prožít naplno každou sekundu a radovat se z ní. V každé situaci zkuste nalézt něco humorného a poučného. Soustřeďte se na přítomnost, protože vaše síla a štěstí jsou obsaženy v prožívání přítomného okamžiku. A protože raci velmi často neví, zda mají jít dopředu, nebo se vracet zpátky, hvězdy vám radí, nevracejte se do minulosti, neupínejte se na budoucnost, ale žíjte teď a tady, naplno, s vědomím své jedinečnosti a síly.

Zdraví: Zaměřte se v tomto týdnu na očistu svých střev. Střevo je cesta. Pokud se stále upínáte k minulosti, blokujete si energii ve svých střevech. Až propustíte všechny své myšlenky na křivdy z minulosti, také vaše střeva začnou lépe pracovat a vaše tělo bude mnohem vitálnější.

Vztahy: Raci, vaše přecitlivělost je velmi častou překážkou harmonického vztahu. Neberte si proto věci tak osobně a povzneste se nad malichernými, slovními šarvátkami s partnerem. Rozhodněte se tento týden být člověkem se smyslem pro humor a naučte se nějaký dobrý vtip. Humor je koření vašeho života a smích je pro citlivé raky velmi důležitý.

Milí lvíčci, tento týden vám hvězdy přináší velmi reálnou možnost, pohnout se z místa. Cítili jste se trochu vyčerpaní a tak trochu zamrzlí. Konečně se na obloze ukázalo slunce a to svými paprsky dokáže pořádně rozproudit vaší lví krev. Máte možnost realizovat všechny změny, které jste si naplánovali, a po kterých jste ve skrytu své duše toužili. Začněte hned, protože konstelace vašich hvězd by už nemusela být v příštích dnech tak příznivá. Vaše touha změnit svůj život vyžaduje určité změny a těm teď hvězdy vyloženě přejí. Otevřete se všem pozitivním změnám ve svém životě a vychutnejte si úspěch plnými doušky.

Zdraví: I když vaše ctižádost je obdivuhodná a vaše cíle jsou hodně vysoké, nenechejte se strhnout závistí. Závist je nestravitelný pocit, s kterým si váš žlučník neví rady. Negativní energie závisti, by zablokovala dráhu žlučníku a pěkně by vám zatopila. Heslo tohoto týdne pro vás je „ Přej a bude ti přáno, to platí dvojnásobně tento týden pro všechny lvy.

Vztahy: Díky své energii jsou lvi často výbornými řečníky. Tento týden, ale dobře zvažujte ve vztazích svá slova. Slova mají velkou moc, stejně jako vaše mysl. Hvězdy jsou přikloněny všem změnám, a slova mohou ve vašem životě změnit velmi mnoho. Říkejte proto raději jen laskavá slova a hlídejte si dobře své emoce. To, co je vyřčeno, už totiž nikdy nelze vrátit.

Panny čeká týden nejrůznějších zkoušek. Vesmír vás velmi pečlivě prověří, zda jste skálopevní ve svých postojích a stojíte si za tím, co v životě uznáváte. Buďte připraveni. Pokud ve zkoušce obstojíte, budete odměněni nečekaným, příjemným zážitkem. Možná vás právě tento týden velmi příjemně překvapí. Taková pochvala od šéfa, nebo pozornost od manžela je vždy příjemnou záležitostí. Nejdřív, se ale snažte uspět v neočekávaných zkouškách. Ptáte se jak? Zahoďte všechny přetvářky, buďte sami sebou a vše konejte s úmyslem nejvyššího dobra. Jak jistě uznáte, s tímto pravidlem nemůžete udělat žádnou chybu a už teď se můžete těšit na skvělý týden plný milých a příjemných překvapení.

Zdraví: Buďte obezřetní a zaměřte se na svůj zrak. Pokud trpíte na záněty spojivek, pak rozhodně odmítáte vidět souvislostí ve svém životě. Vaše oči, jsou tak oslepovány vašim vlastním egem. Opakujte si: Za všech okolností vidím správně vše, co vidět potřebuji.

Vztahy: Každý vztah prochází čas od času krizí. Pokud se právě teď nacházíte v tomto bodu, uvědomte si, co opravdu chcete. Možná kladete na svého partnera přehnané požadavky. Jste přísní k sobě, ale opravdu nemůžete to, co požadujete od sebe očekávat i od druhých. Pokud jste osaměli a bez partnera, může to být stejný důvod. Slevte ze svých požadavků.

Každý má občas pocit, že by měl vzít život více do vlastních rukou. Nikdo tento pocit nezná lépe, než Váha. Rozhodování je pro vás váhy vždy složité. Tento týden vám hvězdy radí, vzdát se potřeby dělat pouze správná rozhodnutí. Dovolte si rozhodovat se lehce a bez stresu. Celý týden trénujte. Ať už si půjdete koupit nové šaty, auto, nebo začnete plánovat dovolenou, udělejte to lehce s radostným pocitem, že přece nejde o život. Říkejte si, že se rozhodujete s láskou, lehce a s tím nejlepším pocitem, vzhledem k informacím, které máte. Ať už se rozhodnete jakkoli, považujte vaše rozhodnutí za to nejlepší, pro váš další vývoj.

Zdraví: Přestaňte se bát svých rozhodnutí. Tlak, který způsobuje strach, velmi zatěžuje močový měchýř. Opakujte si. Mám se rád a schvaluji své počínání.

Vztahy: V každém vztahu je důležité naučit se občas dívat také pohledem partnera. Zkuste si rozšířit úhel svého pohledu a pochopit reakce vašeho protějšku. Možná vás to překvapí a uvědomíte si, co je na vašem chování potřebné změnit.

ŠTÍR 24.10. 22.11.

Štíry čeká celkem pohodový týden a měli by se v těchto dnech zaměřit více na projevování vděčnosti. Jejich sklony k majetnicví je často přivádí k negativním pocitům, že všechno je samozřejmé a proto milí štíři, děkujte celým srdcem za všechno, co k vám přichází. Probudí to ve vás neskutečný pocit radosti, protože právě pro vás je radost důležitá emoce. Jste velmi houževnatí a nevzdáváte se. To je velký důvod k vděčnosti, protože vaše síla a vytrvalost je prostě obdivuhodná. I když za jiných okolností byste svou milovanou osobu zahrnuli velkolepými dárky, dnes jen tiše, ale s velkou vděčností a pokorou poděkujte a dovolte si sdělit své pocity okolí, a to s otevřeným srdcem plným lásky.

Zdraví: Radost a láska vám příjemně osladí váš život. Pokud je těchto sladkých pocitů nedostatek, trpí tím vaše slinivka. Dovolte si vnímat a projevovat více radosti z vašeho života. Důvěřujte, že průběh života bude pro mne vás příznivý a plný sladkých pocitů lásky a vděčnosti.

Vztahy: I vztahy budou v tomto týdnu pro štíry pohodové. Hvězdy jsou nakloněny všem nečekaným setkáním a pro ty, kdo se chtějí seznámit, je tato doba velmi příznivá. Proto neseďte doma a jděte do společnosti, procházejte se po městě, nebo si jděte zatancovat.

Střelci budou po celý týden v zápalu pracovního nasazení. Měli by si určit priority svých aktivit, protože vlna pracovního nadšení je může pohltit do té míry, že přestanou vnímat čas. Přílišný tlak na jejich osobu, může ovlivnit jejich nálady, které už tak bývají často proměnlivé. Proto by si měli najít čas na relaxaci a také na sportovní aktivity, které právě oni mají ve velké oblibě. Pozor na sklony k nervozitě a výbušnosti. Vyhněte se konfliktům všeho druhu, protože právě v tomto týdnu nebudete v nejlepší psychické kondici. Vaše finanční stránka se zlepší a ke konci týdne si určitě kupte los, nebo vyplňte sázkový tiket.

Zdraví: Každé přepětí a tlak z přemíry povinností zatěžuje vaše srdce. Pokud příliš pracujete, nemáte čas pociťovat radost ze života a radost ze života je opravdovým lékem pro vaše srdce. Zaměřte se na radost a dopřejte svému srdci aktivní odpočinek.

Vztahy: Poslouchejte svou intuici, pohlaďte svého partnera, když máte zrovna chuť, byť se vám zdá, že není právě vhodná chvíle. Vhodná chvíle je stále, on na pohlazení čeká. Dovolte si projevit náklonnost a rozhodně si najděte čas na láskyplné chvilky ve dvou.

Kozorozi by měli v následujícím týdnu věnovat zvýšenou pozornost ochraně svých finančních prostředků. Hvězdy vás důrazně varují před jakýmkoliv hazardem. Za hazard můžete v tomto týdnu považovat i půjčování peněz kamarádům, kteří nejsou příliš spolehliví. Štěstěna vás bude, co se týká financí, obcházet velkým obloukem, ale jinak to pro vás bude docela klidný a pohodový týden. Dovolte si vyjádřit své radostné pocity, naučte se radovat i z maličkostí, protože pozitivní emoce jsou ten nejlepší a nejrychlejší dopravní prostředek pro splnění vašich přání. Začněte myslet na to, co opravdu chcete. Vaše přání, ať je myšlenkou zkoncentrovanou do svazku energie. Určitě ale nic nepokazíte, když si pro váš klid, že jste ani tento týden nepropásli příležitost vyhrát, koupíte stírací los.

Zdraví: Vaše urputná vytrvalost je někdy zdrojem zvýšeného psychického napětí. To může vést ke kolísání a zvyšování krevního tlaku. Nezapomeňte, že v každé lékárně vám tlak ochotně přeměří a vy ihned zjistíte, jak na tom vlastně jste. Nepodceňujte to a hlídejte si zdraví alespoň tak důkladně, jako si hlídáte peníze. Uvidíte, že se vám to vyplatí.

Vztahy: Vaše citová oblast bude v tomto týdnu v naprosté pohodě. Žádné velké vzrušení, ale také žádné hlubší konflikty. Zkuste věřit tomu, že váš vztah je pevný, a že to tentokrát opět není jen příslovečný klid před bouří.

Vodnáři to tentokrát budou mít o něco složitější. Hvězdy na pár dní zabrzdí jejich rozlet a vesmír jim naopak spíše jim postaví co cesty další překážky, než aby jim nějak výrazně pomohl. Samozřejmě tak, jako všechno ve vašem životě, tak i období překážkové dráhy, má svůj pozitivní význam. Posílí to vaši vůli překonávat překážky, zesílí vaše duchovní kondici a dokonce máte jedinečnou příležitost objevit nové, skryté rezervy své vnitřní síly. Možná si právě tento týden máte uvědomit, že nejste zde proto, abyste trpěli, ale posláním vašeho života je naplno si užít každý jeho okamžik. Nezapomeňte, že každá překonaná překážka v životě je dalším úspěšným krokem k vaší budoucnosti.

Zdraví: Spánek je důležitou součástí života, i když vás na několik hodin paralyzuje od vaší vědomé činnosti, spánek léčí . Tělesné orgány potřebují odpočinek na aktivaci síly . Dopřejte si více odpočinku. Léčivá věta před usnutím pro všechny vodnáře: Každá buňka mého těla se v době spánku regeneruje a léčí. Všechny orgány mého těla jsou naprosto zdravé a vitální.

Vztahy: Pořád vás trápí pomluvy? Nepochopili jste, že problém pomluvy, není na straně pomlouvaného, ale je u toho, kdo pomlouvá? Ať si o vás lidé myslí cokoliv, ve skutečnosti se to týká pouze jejich představy, jakou mají . Nic z toho, co druzí říkají, nebo dělají není o vás, ale o nich. Zbavte se potřeby pomluvy řešit. Nestojí za to.

Ryby mají často sklony nechat se ovlivňovat druhými lidmi. Právě v tomto období, ale máte možnost naučit se zdatně odolávat manipulaci okolí a přestat přebírat názory druhých. Hvězdy vám dopřejí dostatek vnitřní síly k sebevyjádření a prosazení toho, co skutečně chcete a po čem toužíte. Zaměřte se více na svou vlastní osobnost. Pravdu nemusíte hledat. Vy sami jste pravda, ale jen v případě, že se začnete řídit svým vlastním srdcem .Přestaňte se bát vyjádřit svůj vlastní názor, ať už je jakýkoliv. I když jste silně citově založení, není nutné obětovat se pro druhé. Udělejte si radost s něčím, co je opravdu jen pro vás, co jste dlouho odkládali ,co by vás udělalo šťastnějšími. Hvězdy vám tento týden velmi přejí. Využijte toho.

Zdraví: Víte, že kůže je nevětší orgán vašeho těla? Právě ryby mají občas sklony k ekzémům a kožním neduhům. Věnujte tento týden zvýšenou pozornost své kůži. Dopřejte si příjemnou olejovou koupel, zajděte si na masáž lávovými kameny. Také jemná, kosmetická masáž s vaší kůží udělá přímo zázraky a nabije vás energií.

Vztahy: I když venku bude pořádně přituhovat, vaše srdce bude v tomto týdnu přímo přetékat vřelostí. Potřebujete fyzické doteky a pořádnou dávku vášně. Je to tím, že se už nemůžete dočkat jara a potřebujete pořádně prohřát. Pokud by tyto pocity nedostatku tepla přetrvávaly, nezbývá vám nic jiného než vzít svého partnera někam do teplých krajin. Cestování je pro vás tento týden ideální činností.

Vaše Jana Kytička

http://www.duchovnipomoc.estranky.cz

facebook: Ve světle andělů

Fotogalerie