Články

Buďte jako Popelka a přivolejte si pomocníky

0

Šéfredaktorka Elly


Vysvitlo sluníčko. To je samo o sobě fajn. Trochu horší je, že zasvítilo i na okna. Když bylo pod mrakem a venku sněžilo, vypadala okna vcelku hezky. A teď? Nechápu, že přes ně můžeme něco vidět. Máte to stejně? Tak to jste nás uklidnili. Pomalu se tedy nachystáme na jarní úklid. Sluníčko k němu totiž úplně svádí!

Ať se snažíte jak chcete, tak dokonale vyleštěná okna jsou téměř zázrakem. Vždycky na ně zasvítí sluníčko a vy najdete jednu, druhou, dvacátou šmouhu. My jsme si oblíbili pomocníka, který pomůže okna umýt a také bez zbytečného nepořádku vyleštit. Čistič oken Leifheit Window Cleaner se skládá z několika součástí. Ta první vám pomůže okna dokonale umýt. A potom přichází na řadu vysavač vody, který na jedno nabití vydrží až půl hodiny práce. Věřte, že to stačí na okna v celém bytě i domě. Vysavač vodu odsaje a díky stěrce také krásně vyleští. Máme osobně vyzkoušeno! Ušetří práci i čas...

Další čističe na okna najdete TADY.

Vysávat nepotřebujete jen vodu z oken. Ale také nečistoty a prach z koberců, dlažby, plovoucí podlahy, sedačky a tak podobně. Na to potřebujete výkonný vysavač. Zkuste Rowenta Compacteo Ergo Power. Kromě vysávání podlah obsahuje balení také nástavce na nábytek, štěrbinovou hubici na vysávání hůře přístupných míst a také nástavec na parkety.

Nemáte rádi vysávání a líbilo by se vám, kdyby to šlo bez vaší přítomnosti? Máme dva nápady jak na to. Jeden z nich se jmenuje DĚTI. Pěkně je zaúkolujte a máte doma čisto, ani nevíte jak :-) Jak zapojit děti? To už jsme vám radili v tomto článku.

Druhý nápad je naprosto geniální robotický vysavač iRobot Roomba. Kdo jednou vyzkouší jak funguje, tak už se bez něj neobejde. Tento inteligentní robot se postará o dokonale čistou podlahu. Rozpozná větší i menší nečistoty a se svou prací nepřestane, dokud není opravdu čistá podlaha. Dostane se i do rohů a nemusíte mít ani strach, že vám spadne ze schodů. Sám totiž rozpozná, že tam nesmí. Zní vám to jako pohádka? Není! Je to skutečnost, lepší než všechny vaše úklidové sny :-)

Podlahu je však nutné taky stírat namokro. Pomůže vám s tím některý z kvalitních mopů. Ty jsou dnes už vymakané do posledního detailu. Při stírání podlahy už si tak nemusíte namáčet ruce.

Uklizeno?? No tak paráda. Nohy na stůl a kávu do ruky. Chybí vám kávovar? Tak Espresso DeLonghi Nespresso, vás rozhodně nezklame. Prémiová káva, jednoduchá příprava a bonus navíc. Při koupi kávovaru bez mléčného řešení teď dostanete šlehač mléka Aeroccino 3 v hodnotě 1 860 Kč zcela zdarma!

Fotogalerie