Články

Co si dát k obědu?

0

Šéfredaktorka Elly


Připravte si jeden základ a z toho uvařte polévku na dva dny. Jednu lehčí, poctivý vývar a jednu sytější, po které vám bude stačit už jen lehký salát. Nechejte se inspirovat našimi tipy na celý týden.

Pondělí 20. února 2017

Poctivý kuřecí vývar - uvařte velký hrnec. Maso a část vývaru si schovejte na druhý den, na další výbornou polévku.

Koprová omáčka

Úterý 21. února 2017

Krémová kuřecí polévka

Carpaccio z červené řepy a pomeranče

Středa 22. února 2017

Silná česneková polévka

Medailonky z vepřové panenky

Čtvrtek 23. února 2017

Kuřecí satay

Pátek 24. února 2017

Snadná kmínová polévka

Špagety s dýní a špenátem

Tip na víkend

Losos s česnekem v listovém těstě

Kuchyňský pomocník tohoto týdne

Nejen vepřové medailonky, super recept z tohoto týdne, připravíte skvěle na elektrickém grilu Catler.

Pokud máte chuť na šťavnatý steak, rozhodně nemusíte čekat, až roztají ledy a konečně přijde horké léto, které je ke grilování jako stvořené. Lahodné speciality přímo z rozžhaveného grilu si díky přístroji Catler můžete dopřát celý rok, a to pohodlně přímo v kuchyni. Dokáže se rozparádit dle vašich požadavků na 180-220 °C. Nemusíte se obávat, že byste na připravovaný pokrm zapomněli. Gril je opatřen 15minutovým časovačem, takže myslí tak trochu i za vás.

Fotogalerie