Články

Horoskop od 13. do 19. března 2017

1

Šéfredaktorka Elly


Tento poúplňkový týden je důležitý především pro osoby narozené ve znamení Panny. Úplněk má značné vlivy na zdraví, duši, i psychiku člověka. Tím, že se něco ukončí a uzavře, můžeme toto období vnímat jako dokončení určitého cyklu. V době úplňku se bude pohybovat u Slunce a Merkur v Rybách. Opět toto seskupení planet zahýbe s našimi city, pocity, spánkem a často i zdravím. Mars se přesunul začátkem března do znamení Býka a tím nám zaktivoval peníze a majetek. Pokud s touto informací začnete pracovat, máte značný náskok před ostatními.

Pro berany vidím v tomto týdnu mnoho příležitostí k nastartování růstu v oblasti práce, kariéry a podnikání. Citové záležitosti zůstanou v pozadí a do popředí dáte více svou práci a pracovní růst a především otázky vašeho majetku. Máte chuť stavit nové hnízdo, budovat rodinné impérium, zkrátka více zhodnotit a rozšířit svůj majetek. Hvězdy vám jen ukazují cestu a náznaky. Vykročit musíte sami. Možná si přečtete něco o skvělých investicích, nebo vás navštíví váš finanční poradce, a dá vám nový návrh na investice, zkrátka, aniž byste o něčem přemýšleli a něco chtěli vědět, informace k vám budou plynout ve vysoké míře a vy jen vyberete jednu z mnoha možností.

ZDRAVÍ: Silný tok energie, který k vám v minulých dnech proudil se trochu pozastaví. Nebude to nic, co by ohrozilo vaši vitalitu a zdraví. Jen si raději přidejte pár minut odpočinku každý den a uvědomte si, že se nikam nemusíte hnát. Pozor na menší problémy s bolestmi kloubů.

VZTAHY: Tak jako v každé oblasti vašeho života, i do vztahů přichází vzlet a někdy pád, vaše vztahy tento týden tvoří výjimku a zůstávají na stejné frekvenční rovině. Nic se nepokazí, ale také se nic nezlepší. Trochu nuda, ale na druhé straně, žádné větší problémy nehrozí, a to je skvělá zpráva.

Býci si tento týden užijí točící se kolo štěstěny. Hvězdy vám sdělují: Tento týden budete mít šťastnou ruku. Každé rozhodování a změny ve vašem životě opravdu jedou tento týden na šťastné vlně. Nedržte se při zdi a nerozmýšlejte se dlouho. Příležitosti jsou totiž jako krásné kouzelné květy, které vykvetou, omámí vás svou jedinečnou vůní a pak jako mávnutím proutku zmizí. Nenechejte je uvadnout a využíjte příležitosti. Máte tento týden dostatek síly a odvahy na vše, co si dokážete představit. Není nic smutnějšího, jako promarněná příležitost. Hvězdy jsou pro vás tento týden víc, než přátelské a vy jste plni očekávání.

ZDRAVÍ: Konečně se cítíte v lepší psychické kondici. Tento týden se vám bude dařit a to ještě více umocní vaše přesvědčení, že svět je tu pro vás. Máte víc příležitosti k radosti a největší odměnou je dobrý vztah sami k sobě. Podívejte se dnes do zrcadla a s úsměvem se řekněte sami sobě do očí „JSI OPRAVDU DOBRÁ/Ý/, JEN TAK DÁL.“ Toto cvičení je účinnějším prostředkem k duševnímu zdraví, než mnohá antidepresiva.

VZTAHY: Je jasné, že když se cítíte dobře vy, projeví se to i ve vašich vztazích. Tento týden budete mít více trpělivosti a láskyplných projevů vůči partnerovi, než je u vás zvykem. Ale nepřehánějte to, a dejte si pozor, aby to nevypadalo, že si žehlíte nějaký průšvih. Zkrátka buďte pozorní a milí jen tak akorát.

Blíženci se vymaní ze svého trochu chaotického, uplynulého období tím, že začnou více plánovat a méně posuzovat. Hvězdy vám slibují týden pokojného bojovníka. Začlenit se za každou cenu do šedivého průměru, jen abyste zapadli a splynuli, není pro vás optimální. Vy zkrátka budete mít vždycky něco vyjimečného, ať už chcete, nebo ne. Důležité je, že se cítíte být milováni a je pro vás tento stav příjemný. Namísto osamoceného boje nebo dělání si starostí, opusťte všechna témata, která ve vás vyvolávají pocit napětí a nejistoty. Pokud se chystáte na delší cesty, odložte toto rozhodnutí alespoň o týden, pokud vám to vaše situace dovolí. Vyhnete se tak nepříjemným překvapením v podobě drobných krádeží .

ZDRAVÍ: Tento týden se více věnujte pohybu. Váš organismus si žádá větší pravidelnost ve fyzické zátěži a to, co nutně potřebujete je zvýšit svou fyzickou kondici. Nemusíte běhat desítky kilometrů každý den, vaše srdce vám bude velmi vděčné i za delší procházku, za každou aerobní zátěž, která rozproudí vaši energii a nakopne vaši snahu žít ve zdravějším životním stylu .

VZTAHY : Blížence čeká týden plný vášně a temperamentu. Pokud jste si mysleli, že váš partner/a/ neocení vaši snahu vnést do milostného života trochu změny, pak jste se spletli. Ať už jste na začátku vztahu, nebo jste spolu desítky let, změna stereotypu přinese vždy nový vítr do plachet intimního soužití. Pro nezadané blížence mají hvězdy připravena nečekaná setkání.

Raci si mohou konečně volně vydechnout a nemusí už tak bedlivě hlídat své peněženky. Hvězdy jim přináší týden klidnějších energií a méně stresu. Pochopili jste, že o finanční újmu se může postarat nejen zloděj, ale dokonce i hodně dobrá kamarádka, která vás vytáhne do nákupního centra a v roli našeptavače vás přesvědčí o vaší naléhavé potřebě nových bot, luxusní kabelky, nebo více vytuněného telefonu. I když jste neposlechli varování a rady hvězd, ale za to jste podlehli svodům utrácení, nebuďte smutní, za tu radost a nadšení z nových věcí, vám to stálo. Zkrátka peníze mají být v oběhu a když nejde o život, asi už víte o co jde.

ZDRAVÍ: V posledních dnech jste trochu polevili ve svém přesvědčení, že nutně potřebujete zhubnout pár kilo. Je sice pravda, že plesová sezona už je za námi, ale sezóna plavek už nedočkavě klepe na dveře. Posilujte své odhodlání a nahraďte cukr lepším životním sladidlem a to je láska. Den začněte sklenicí vody s citronem a večer se raději vyhýbejte všem televizním pořadům o vaření..

VZTAHY: Začínáte mít dojem, že jste se v poslední době poněkud unaveni věčným vysvětlováním a kličkováním, proč nemáte náladu na to, nebo ono, a zkrátka si chcete dělat věci trochu po svém a mít klid. Nebojte se, je to jen přechodný stav, tento týden naopak oceníte procházky ve dvou a romantické večeře. Hvězdy vám radí, hýčkejte svého parnera/ku/ jak nejlépe umíte, protože to, co dáváte, také dostáváte, a to nejen v tomto týdnu.

Lvi by si tento týden měli dávat pozor na ukvapené závěry a jednání. Hvězdy radí, po celý týden dobře zvažovat každé rozhodnutí. Ukončovací fáze úplňku je může vést lvy k mylnému přesvědčení,že rychlé řešení a radikální řez jsou pro ně vždy tou nejlepší variantou. Někdy je moudré rozhodování a zvažování ku prospěchu věci. I když řešíte rádi věci horkou hlavou, občas z tohoto důvodu přestřelíte. Tam kde mluví rozum a emoce, obvykle srdce mlčí a nejsou to ty nejšťastnější volby. Hvězdy vám radí, dopřejte si klid a nedejte se tlačit časem do kouta. Vaše mysl tak zůstane klidná, srdce otevřené a váš vnitřní hlas vás přivede na tu správnou cestu.

ZDRAVÍ: V poslední době trochu zanedbáváte svou duševní hygienu. Měli byste o své duševní zdraví pečovat se stejnou láskou, jako jste se naučili pečovat o své tělo. Sprcha a denní očista patří u vás k zaběhnutým rituálům. Co ale hygiena vaší duše? Není na ní sice vidět žádná nečistota a nemůže ani prozradit zápachem, že je duševní hygiena nedostačující. Přesto emoční jedy, jako je křivda, nenávist a neodpuštění, strach a závist tou nejhorší nečistotou, která ničí zdraví duše i těla. Začněte duchovní sprchou, odstraňte ještě dnes všechny emoční jedy.

VZTAHY : Tento týden máte jedinečnou příležitost ukončit vztahy, které jsou souběžné. Všem lvům, kteří mají takové vícečetné vztahy hvězdy radí, přestaňte to hrát na dvě strany, nebo o všechno přijdete. Vaše hra není fér a na falešné hráče stejně jednou dojde. Uvědomte si, že se pohybujete na velmi tenké lávce a pokud svého partnera/ku/ opravdu milujete, nezaslouží si vaše podvádění. Změňte své postoje a jednejte vždy čestně.

Tento týden je pro panny zlomovým obdobím. Mohou se vyskytnout přímo krizové situace. Budou se otevírat nové cesty a proto je potřeba ukončit všechno, co přestává fungovat. Hvězdy radí: Zbavit se všeho nepotřebného, protože vás to zbytečně vysiluje. Všechno co má fyzickou podobu a je stvořeno materiálně, to můžeme to ztratit, Naše vlastní Já, nám ale nikdo nemůže vzít. Je velmi důležité rozvíjet vaše vlastní Já. Dovolte si uvědomovat sílu vlastní osobnosti a dokonalost stvoření. Dovolte vašemu Já, být silné, zdravé a beze strachu , protože veškerá bolest, plyne ze strachu, že něco ztratíme. Dnes si uvědom sam/a/ sebe. Jediné, co má pro tebe trvalou hodnotu je tvoje VĚDOMÍ JÁ JSEM.

ZDRAVÍ: Dobrou kondici předchozího období vystřídá mírný pokles energie, který souvisí s vlivem úplňku.zhorší se i kvalita vašeho spánku. Výrazně vám pomohou delší, večerní procházky a uklidňující bylinné čaje. V tomto období dochází k výraznému čistícímu procesu, proto využijte této situace a zvolte vhodný detox.

VZTAHY: Toto období bude těžké ustát i ve vztahové rovině, především v partnerských vztazích. Pokud od začátku zvolíte správnou taktiku ležérního klidu a tolerance, vyhnete se konfliktu. Uvědomte si, že každý konflikt vás zbytečně vyčerpá a vyplaví do vašeho těla škodlivé, emoční jedy. Nedovolte nikomu vzít vám váš posvátný klid, i kdyby se snažil sebevíc, opakujte si, že ho/jí/ milujete láskou, která je bez požadavků a užívejte si pocitu, vaše láska, nemá žádné hranice.

Váhy se budou tento týden potýkat s nepříjemnými reakcemi svého okolí. Hvězdy vám přinášejí energii vztahových konfliktů. V poslední době jste v pohodě a vyzařujete spokojenost. To může být trnem v oku závistivým lidem z vašeho okolí, u kterých byste nepředpokládali takové negativní reakce. Není to vaše chyba, že se těmto nepřejícím lidem nedaří, tak se tím vůbec netrapte. Někteří přátelé nás opustí proto, aby mohli přijít noví. Každé ráno si uvědomte, že každý den můžete někoho rozesmát, obejmout, pohladit, nebo vzít za ruku a tím mu zlepšit den. Jen tak opravdově cítíte, že má váš život smysl.

ZDRAVÍ: Konečně se vám po zimě podařilo dostat se do lepší formy. Jste celou svou bytostí naladění na jarní probuzení a zimní splíny jsou nenávratně pryč. Pokud máte neodolatelnou chuť tančit v paprscích jarního slunce, udělejte to. Radostné přivítání jara, je symbolem znovuzrození a tento týden vám přinese novou chuť užít si život v každé minutě.

VZTAHY: Klidové období ve vztazích u vah stále trvá. Můžete se spolehnout, že tento týden váš partner/ka/ bude v klidovém období. Sice se projeví únava po zimě, ale za to přijde příjemné sladění na mazlivou vlnu. Jediné, co mohou hvězdy v tomto období poradit, je : „Užijte si to.“

ŠTÍR 24.10. 22.11.

Štírům přinese tento týden rozporuplné pocity. Hvězdy varují před prudkými zvraty situací. Mezi výčet štířích vlastností patří i nechuť štírů ke všem nejistotám. Štír má rád své jisté a řádně srovnané, proto jakákoliv nejistota dovede štíra pěkně potrápit. Proto se potřebujete milí štíři naučit odpoutat se od zaběhnutých věcí. Hvězdy radí opakovat si větu „Od všeho, čeho se zúčastním, zůstanu odpoután. Zaměř se na nejistotu jako na základní složku své zkušenosti. Ochotně akceptuj nejistotu a všímej si, kde ji ve svém životě nacházíš. V podstatě si v životě nemůžeš být úplně jistý ničím, takže přijmi nejistotu jako součást tohoto života. Přijímání nejistoty je cestou k moudrosti, a jedinou cestou k harmonii.

ZDRAVÍ: V tomto týdnu nejistot se zaměřte na svou krční páteř. Tato část našeho těla je extrémně přetěžována tíhou naší hlavy a taky častou prací u počítače. Dechová cvičení a protahování krční páteře je prevencí proti mnohým obtížím, jako je bolest hlavy, nebo trnutí horních končetin. Vaše krční páteř je spojena s pocitem vnitřní jistoty a důvěry.

VZTAHY: Štíry čeká týden pocitů nejistoty i ve vztazích. Možná jste si všimli, že partner/ka/ příliš často telefonuje a je u toho poněkud tajemný/á/. Nevšímejte si toho, protože tento týden budete extrémně podezřívaví. Nenechte toto podezíraní přejít v žárlivost, abyste nemuseli hasit,to, co vůbec nehořelo.

Střelcům nesou hvězdy příslib klidného týdne a pracovních úspěchů. Jinými slovy, začnete sklízet to, co jste v posledních týdnech zaseli. To, co posíláme do života jiných lidí, vrací se do toho našeho. Nedělejte si vůbec žádné starosti, netvořte si pochybnosti, protože v tomto týdnu se zkrátka bude dařit všem střelcům, kteří věří ve svůj úspěch. Pozitivní přístup k životu je základ každého úspěchu a věřte, že všude kvetou květy pro toho, kdo je chce vidět. Hvězdy vám tento týden radí: „Uvnitř sebe najdi sílu, kterou skrýváš, nemožné se stane možným, ignoruj ty, kteří ti říkají, že to nedokážeš, oni ti pouze závidí tvou sílu, kterou v sobě nenašli.

ZDRAVÍ:V tomto týdnu si dopřejte relaxační masáž, protože vaše tělo je často ve stresu a tím pádem i v napětí. Uvolnění nutně potřebujete. Radost je silná emoce, která je doslova léčivá a tvrzení, že smích léčí a prodlužuje život, je pravdivé. Najděte si důvod zasmát se několikrát za den, a utužit tím své zdraví.

VZTAHY: Pro všechny nezadané střelce platí tento týden stopka v seznamování. Dejte si pauzu od sjíždění internetových seznamek, a raději ani na facebooku nepotvrzujte v těchto dnech, nové žádosti o přátelství. Tento týden pro vás není vůbec nakloněn novým vztahům. Nehroťte to a užívejte si svobody.

Všichni kozorozi by si v tomto týdnu měli dát pozor na to, aby stáli nohama pevně zemi. Vliv luny v úplňku pořádně zamíchá i s vašimi city a mohlo by se vám lehce stát, že se necháte unést touhou, která ještě navíc může být jednostranná. Hlídejte si o to víc rovnováhu, aby vaše vztahy byly opravdu vyrovnané. Všímejte si manipulátorů, kteří se v tomto týdnu vyskytnou hojněji ve tvém okolí. protože Jestliže milujete příliš, jen stěží poznáte, kdy ten druhý, už nemiluje vůbec. Možná je na čase přehodnotit své životní hodnoty a vzdát se všeho, co vám nepřináší vnitřní mír. Zkuste se trochu odpoutat od materiálního zaměření, a více si všímat věcí, které se nedají koupit.

ZDRAVÍ: V tomto týdnu budete cítit silný příval energie, která vás nastartuje na výkonnější frekvence. Zvládnete rozhodně víc, než jste zvládli v minulých dnech. Fyzická práce pro vás v tomto období bude rozhodně prospěšná, rozjedete se opravdu na plný výkon. Na všechno co budete tento týden potřebovat, dostanete také potřebné množství sil, nemusíte se obávat přetížení.

VZTAHY: Hvězdy vám radí, volte správně slova a nevyhrožujte partnerovi odchodem.Mohlo by se vám stát, že takto neuvážené, ale dobře mířené slovo najde úrodnou půdu a ve vašem partnerovi či partnerce a začne vyvolávat pochybnosti o vaší společné cestě. Celý týden platí, držte jazyk za zuby a přemýšlejte raděj o každém slovu, které vyslovíte.

Pro vodnáře s tímto týdnem přichází náročnější období. Hvězdy radí,: „Připravte se na krizové dny.I když máte schopnost vše promýšlet do detailů, Právě v tomto týdnu se vám začnou vynořovat vaše zapomenuté stíny z minulosti. Proto hvězdy radí vodnářům: „Buďte ve střehu a připravte se zdolávání překážek. I když tento týden nepůjde jako po másle, zvládnete každou situaci a uvědomíte si, že neste jen pozorovatelé života, ale aktivně se zapojujete do všeho, co vám život přináší. Vyjádřete vděčnost, poděkujte za to, že se můžete rozhodovat, jakým směrem se váš život bude ubírat. Začněte si užívat každého dne a vyzařujte tu krásnou a léčivou energii, které je tolik potřeba.

ZDRAVÍ: Menší zdravotní komplikace se mohou přihlásit a i když si to neuvědomujete, vaše tělo je zranitelné a je také smrtelné.. Proto potřebjete sílu, která vás povzbudí a nastartuje. Dovolte si,, aby vás vaše okolí plně respetovalo. Snažte se konečně trochu sportovat, protože po zimě ubytek váhy potřebujete.

VZTAHY:Tento týden je pro vodnáře velmi energický. Jako by je někdo na pár dní zapnul na silnější výkon. To platí i ve vztazích, takže milí, zadaní vodnáři, držte se raději zpátky a neflirtujte. Tato silná energie, která vás tento týden nabíjí, vám vydží nejméně dva týdny.

Tento týden vám možná konečně dojde, že si zasloužíte mít harmoničtější vztahy a je potřeba začít pracovat na jejich vyladění. Hvězdy vám radí: Promluvte si s parnerem.Pro začátek se snažte klást méně otázek a nesnažit se mít za každou cenu vždycky poslední slovo. Dejte více prostoru svému partnerovi, aby se projevil. Vyčistit napětí. Možná vám řekne věci, které nebudete chtít slyšet, ale rozhodně si před tím nezacpávejte uši. Tentokrát to může být poslední šance zůstat spolu. Hvězdy vám radí, vyslechněte si všechny důvody nespokojenosti a snažte se změnit své postoje. Dopřejte si relaxační masáž a uvolněte veškeré emoce. To vám přinese blahodárný klid.

ZDRAVÍ: I když přitahujete stále nové a nové přátele, není účelem mít stovky přátel, ale stačí mít kolem sebe pár lidí, kteří vám nedovolí padnout na kolena. Pokud máte kolem sebe lidi, kteří vám pokaždé podají pomocnou ruku a povzbudí vaši duši, když jste bolaví, jste velmi bohatí a šťastni. Tento týden si rozhodně udělejte čas na své přátele a nezavírejte se doma.

VZTAHY: Hvězdy vám přinášejí celkem klidný týden, stačí být trochu nad věcí a oprostit se od zbytečných slovních rozepří. Hádky sice okoření vztahy, ale pokud je jich moc, nahlodávají přesvědčení, že k sobě patříte. Hvězdy radí: „Vyznejte se ze svých citů a rozmazlujte parnera,vyplatí se to.

Vaše Jana Kytička

http://www.duchovnipomoc.estranky.cz

facebook: Ve světle andělů

Fotogalerie

  1. Marianna Drgoňová

    Kytička, ďakujeme <3