Články

Razula nabízí akci na skipasy a zabíjačku!

0

Šéfredaktorka Elly


Chcete si ještě zalyžovat? Na kopcích ve Velkých Karlovicích sezona ještě nekončí!

Na sjezdovkách se stále lyžuje, na jejich úpatí už se po cyklostezce Bečva prohánějí první jarní cyklisté: takový obrázek nabízejí první březnové dny u Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích. Středisko stále nabízí kvalitní lyžování na 50 centimetrech přírodního i technického sněhu a na tento víkend připravilo mimořádnou akci 1 + 1 celodenní skipas zdarma.

I když v údolích už začíná jaro, u nás lyžařská sezóna ještě nekončí. Díky kvalitním zásobám technického sněhu jsou sjezdovky stále ve velmi dobrém stavu, zvláště v dopoledních hodinách, a v kombinaci se slunečným počasím nabízejí krásné jarní lyžování. O tomto víkendu nabízíme akci na celodennímu skipasy na sjezdovkách Razula i Horal – k jednomu zakoupenému skipasu obdrží lyžaři druhý zdarma,“ říká šéf Ski areálu Razula Luboš Sušila.

V pátek 17. března se uskuteční poslední letošní večerní lyžování na sjezdovce Razula a to od 18.30 do 21 hodin.

Sobotu 18. března si mohou nejen lyžaři, ale i okolojedoucí cyklisté zpestřit ochutnávkou Zabíjačkových hodů řezníka Ludi v Gril srubu Razula, na úpatí sjezdovky Razula. Klobásy, jitrnice, jelita, tlačenka, prejt, zabíjačková polévka, žebra a další dobroty budou v nabídce od 9 do 16 hodin nebo do vyprodání zásob.

Od příštího týdne pak budou sjezdovky Ski areálu Razula ve všední dny uzavřeny, lyžovat se bude o víkendech dle aktuálních podmínek a za mimosezónní ceny.

Více: www.razula.cz

Fotogalerie