Night Trail Run: Vyběhněte do tmy

0

Šéfredaktorka Elly


Je jedno, jak rychle běžíš. Je jedno, co máš na sobě.
Důležité je, že běžíš...

Přesně tohle je motto série nočních běhů po celé Moravě. A začíná se už za pár dní v Kroměříži. Tady se běží 22. dubna. Další závody hostí zase jiná města.

Co vás při závodě čeká?

Samotnému nočnímu běhu předchází rodinný charitativní běh. Ten, který je součást NIGHT TRAIL RUN Kroměříž 22.4.2017, se běží pro Adélku, která se narodila se vzácným syndromem Phelan Mc Dermid. Jde o vzácnou vrozenou "vadu". Způsobuje svalovou slabost, jež ji limituje ve fyzickém vývoji ... přijďte se proběhnout a podpořit tak správnou věc ...

Rodinný charitativní běh startuje v 19.00 a registrace na něj probíhá před samotným závodem. Startovné je 200 Kč na rodinu. V ceně je finišerská medaile v cíli, občerstvení, zdravotní a pořadatelská služba.

Samotný noční běh startuje ve 20.30 na Velkém náměstí. Běží se trasa 5 km. Registrovat se můžete předem přes internet a pokud uhradíte startovné do 15. dubna, vyjde vás na 300 Kč. Zaregistrovat se můžete i na místě, za startovné 399 Kč. V ceně startovného je triko s logem a běžeckým motivem pro prvních 100 předem přihlášených, finišerská medaile v cíli, občerstvení v cíli, jídlo v cíli, měření času čipovou technologií, reklamní předměty od partnerů, zdravotní a pořadatelská služba.

Prezentace všech závodníků probíhá na Velkém náměstí od 16. do 20. hodin.

Běháte rádi a často? Nebo jste začali? Přijďte si zaběhat. Pět kilometrů není žádná velká vzdálenost.

V dalších městech vás čekají různě dlouhé okruhy. Třeba 6 nebo 9 kilometrů. Opravdovou výzvou je dvanáctihodinový běh na Rusavě.

A my se jednoho běhu zúčastníme a přineseme vám informace o tom, jak celý závod probíhá!

Další informace, fotogalerie z předchozích ročníků a přihlašovací formulář najdete na webu NOČNÍ BĚH.

Zdroj fotografií: web Night Trail Run

Fotogalerie