Články

Nezapomeňte si vzít na dovolenou...

0

Šéfredaktorka Elly


Dovolené jsou v plném proudu. Prázdniny! Výlety, dlouhé cesty za dobrodružstvím, nádherné zážitky. Máme pro vás několik tipů na nezbytnosti, které byste před odjezdem na cesty měli mít.

Víte jak to dnes vypadá na silnicích? Pro vaši bezpečnost je vhodné pořídit si do auta kameru. Kamera TrueCam A5s pořizuje velice kvalitní záznam, má české ovládání, dokáže detekovat náraz a uzamkne záznam proti vymazání.

Bez navigace ani ránu. Mezi městy není problém pohybovat se za asistence papírové mapy a návěstí. Naopak, je to vzrušující retro zážitek :-) Ale v neznámých městech vám navigace pomůže najít parkoviště, památky a proplést se změtí uliček.

Navigační systém GPS Tomtom VIA 53 obsahuje detailní a především aktuální mapy. Aktualizovat je můžete doživotně přes wifi. Jako velkou výhodu má tato navigace službu TomTom Traffic. Funkce zajistí v reálném čase přesné informace o dopravě na vaší trase a navigace TomTom VIA 53 tak dokáže vybrat vhodnější trasu, či případnou zkratku.

Samozřejmostí u kvalitní navigace je hlasové ovládání. Díky tomu se můžete plně věnovat řízení a dávat přitom příkazy své navigaci.

Potřebujete během jízdy zabavit menší děti? Pusťte jim pohádky na přenosném DVD přehrávači Hyundai. Má velký displej, dlouhou výdrž baterie a kromě přehrávání DVD disků podporuje také formáty AVI, MPG, VOB, DivX, Xvid, JPG a MP3. V kombinaci s USB slotem a podporou SD karet se tak jedná o univerzální multimediální přehrávač.

Přehrávač Hyundai můžete propojit s klasickou televizí a určitě využijete také zabudovaný televizní tuner.

Větší děti uvítají při jízdě spíš tablet než DVD přehrávač. Vyzkoušejte dotykový tablet Lenovo TAB3 7 Essential. Kromě sledování filmů a pohádek se na něm dají hrát hry nebo surfovat po internetu.

Když už máte plné auto přístrojů, občas se vám stane, že se některý z nich vybije. Při dlouhé cestě se to stává dokonce několikrát. Vybavte se na cesty kvalitní power bankou Xiaomi. Má extrémní kapacitu 16 000 mAh, můžete z ní nabíjet dva přístroje současně a navíc vypadá moc hezky.

Na první pohled vás zaujme hliníkové pouzdro ve stříbrném provedení, které bylo zhotoveno z jednoho kusu díky preciznímu strojovému vyřezání. Jedinečný eloxovaný povrch je odolný proti vodě i korozi, hodí se tedy na každodenní použití.

Kromě power banky je dobré mít v autě také nabíječku GoGEN, kterou napojíte do zásuvky autozapalovače. Můžete do ní připojit dvě zařízení současně.

Jestli se chystáte na dovolenou autem a do země, která je proslulá svými kulinářskými specialitami, nezapomeňte do auta přibalit chladicí box Compass. Při cestě na dovolenou v něm povezete studené nápoje a řízky, při zpáteční cestě nakoupené sýry, klobásky nebo jiné pochoutky. Box je přenosný, můžete ho napojit v autě na elektriku a dokonce kromě chlazení umí udržovat i teplotu opačnou, až okolo 50 °C.

Takže jste vybavení? Jedeme!!!

Kam? Inspirujte se v našich cestopisech

Alpy v létě! Úžasný zážitek

Holandsko - nádherné v každém ročním období

Ztraťte se v uličkách Lyonu

Fotogalerie